2777
2789

امروز تو خونه باغ انگشتر گذاشتم  تو جیبم طلا بود 

اعصالم کلا خرابه کلی گشتن ولی نبود

شما چیزیتون گم‌میشه چه کاری یا دعایی میخونین که پیدا میشه

من همیشه گوشه شال گره زدن جوابه ولی الان واقعا میخوام پیدا شه🥹

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وااااااااااااااااااااااااااای انگشتر گمممممممممم شدهههه؟!!!

اره حلقه هست😑جواهر بود خودشم😞

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ای نگو تروخدا حالم بد میشه

بقران سه ساله محوشد همه چی بود حلقه ام نبود تا ده روز خوابشو میدیدم مثل دیوونه ها انشالله برایشما پیدا شه امروزم کارت بانکی همسرمو گم کردم 34ملیون پول بوده توش 😓

بقران سه ساله محوشد همه چی بود حلقه ام نبود تا ده روز خوابشو میدیدم مثل دیوونه ها انشالله برایشما پی ...

اونقدرررر متنفرم از گمشده😑اح ایشالله پیدا میشه

کارت بازم همراه بانک داری میسوزونی میری یکی دیگه صدور میکنی😑

دست بند مامانم تو عروسی گم شد

خییلی عروسی شلوغی بود

اصلا فکزش نمیکردیم میدا بشه

دیدیم شب بعدش یکی اورد گف بردم طلا فروشی ببینم واقعا طلاست یا ن

پیدا مسشه خودتو نگران نکن

:)

دست بند مامانم تو عروسی گم شد خییلی عروسی شلوغی بود اصلا فکزش نمیکردیم میدا بشه دیدیم شب بعدش یکی ...

میشه حتما ولی چون حلقه همسرمه واقعا ناراحتم😞

چطوری عزیزم؟

میتونید به نیت این که انگشترتون پیدا بشه صلوات بدید

یا نذر کنید که اگه پیدا شد یه تعداد صلوات ، سوره یا هر چی که دوست دارید انجام بدید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)