2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودم باشم( دردل)

286 بازدید | 34 پست

من وقتی شوهرم نیست با بچه هام بازی میکنم دیوونه بازی میکنم بلند میخندم میدوئم 

ولی وقتی هست تبدیل میشم به یه آدم دیگه

احساس میکنم یه ذره بین گرفته دستش به دنبال ایراد از من

شاید باورتون نشه ولی حتی از حالت ارضا شدن من تو رابطه ایراد میگیره 

قوز نکن.اخم نکن.چرا پوست تخمه رو اینجوری میزاری تو بشقاب چرا وقتی دوغ میخوری دهنو کج میکنی

خدا نکنه یه روز بخوام لباس راحت بپوشم چنان میره تو قیافه

همیشه باید مثل عروسک لباس باز و کوتاه تنم باشه وگرنه تهدید که من پامو کج میزارم 

امشبم که گفت کور بشن مادرم و خواهرم که اومدن تو رو دیدن و نفهمیدن که بدنت سبزه ست

حالا فکر نکنین که من ساکت نشستم و چیزی نگفتم منم جوابشو دادم ولی خیلی دلم شکسته

بخدا من اصلا اونو تو ذهنم آدم حساب نمیکنم یه ایراداتی داره که اصلا درست بشو نیست ولی پدر بچه هامه و من دیگه بعد از دو بچه نمیتونم طلاق بگیرم همیجوری دارم ادامه میدم 

من چیز زیادی  از زندگی نمیخوام بجز آرامش بجز اینکه منو همینطوری که هستم بخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕😕😕 ای وای

تو هم بهش بگو فکر نکن بی ایرادی. ایراداشو ردیف کن براش 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم هرررررطور ک دلت میخاد زندگی کن ب هیشکی حتی شوهرن ربطی نداره,تهش میخاد چیکار کنه؟؟بزار هی ایراد ...

آخه دیگه واقعا دلسرد شدم 

شما خودت خانمی وقتی حس کنی برای شوهرت دوست داشتنی نیستی چه حسی بهت دست میده؟

اون ایراد نداره؟  ببین وقتی اون ی چیزی میگه تو یچیز دیگه نزار روش و نگو برین پیش مشاور  ...

من از خدامه برم مشاوره ولی یبار رفتیم مشاور گفت آقا شما مقصری و اونم دیگه پاشو نمیزاره از ترسش