2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رفیقت باشه خلاف میلشم باشی رفیقه و درکت میکنه رفیق بودن اینه  وگرنه کسی ک همش باب میلش با ...

نه عزیزم اشتباه میکنی 

با خودت روراست باش شما مثلا رفیقی شوهرت خلاف میلت باشه بره دنبال رفیق بازی بازم دوست و رفیقش میمونی یا وقتی که بخاطر تو کمش کنه یا کامل قطع کنه رفیق بازیشو؟ 

زندگی بچه بازی نیست آدما هم یه اندازه ای صبر و تحمل دارن 

نه عزیزم اشتباه میکنی  با خودت روراست باش شما مثلا رفیقی شوهرت خلاف میلت باشه بره دنبال رفیق ب ...

اون خلاف میلی ک شما میگی با خلافه میلی من میگم فرق داره

اون آدمی شما میگی اصلا چیزی به اسم تاهل رو درک نکرده

من آدم نرمالی میگم ک همسرش نظر مخالف داره 

آغا من با شوهرم رفیقم من بی حجابم اون مذهبی 

اون منو درک میکنه.. 

منظورم از جهت افراد نرماله

همیشه باب میل بودن بنظر من مثل برده بودنه رفاقت نیست

باب میل بودن که میشی عروسک خیمه شب بازی 

رابطه دو طرفس کلفت که نگرفته فقط خدمات برسونی 

کتاب محکم در آغوشم بگیر رو بخون اولش میگه باید مسیرهای اشتباه زندگی رو بشناسید همون لحظه عوض کنید یا اینکه حس بد و خوب همسر مستقیما رو همدیگه تاثیر داره پس زن مرد رو ناراحت کنه در نهایت انگار خودشو ناراحت کرده و بالعکس و یا اینکه میگه مرد و زن باید پاسخگوی همدیگه باشن یعنی مرد الان بهت نیاز داره پا نشی با دوستت بری خرید یا زن به شوهرش نیاز داره نره تو گوشیش یا تلویزیون ببینه باید این نکات رو دو طرف رعایت کنن و جواب نیازهای همو بدن حالا نیاز می‌تونه احساسی باشه جنسی باشه یا هرچی 

در نهایت عشق مثل الاکلنگه با همراهی دو طرف جریان داره وگرنه یکی تا ابد بالا بمونه یکی پایین درنهایت خستگی میاره

اون خلاف میلی ک شما میگی با خلافه میلی من میگم فرق داره اون آدمی شما میگی اصلا چیزی به اسم تاهل رو ...

درسته اما در هرحال عزیزم ازدواج بحثی نیست که رفتی تو زندگی و دیدی رفیق نیست بیای بیرون بری سراغ بعدی همینطور آسیاب به نوبت 

باید تا میتونی زندگی رو درست کنی در نهایت اگه نشد طلاق

درسته اما در هرحال عزیزم ازدواج بحثی نیست که رفتی تو زندگی و دیدی رفیق نیست بیای بیرون بری سراغ بعدی ...

من همون اول گفتم الویت ازدواج درسته 

بعدم من نگفتم طلاق خیلی ها هستن شوهرشون رفیقشون نیست ولی آدم درستیه

دقیقا من الان خسته موندم 

خب ببین چی تو زندگیت مشکل سازه 

یا تو بحثا شوهرت چی میگه چه عیبی از تو رو میگه 

یا برعکس عیب شوهرت چیه که ازارت میده 

بشینید صحبت کنید دنبال راه حل باشید

خب ببین چی تو زندگیت مشکل سازه  یا تو بحثا شوهرت چی میگه چه عیبی از تو رو میگه  یا برعکس ...

همین ک همش یک تنه من دارم همه کارا رو از بچه داری  خونه داری خرید تمیزکاری مهمون داری پذیرایی حتی بیشتر کارای مدرسه     دکتر رفتنا   بعدم دیدن بی محبتی و قدرنشناسی