2777
2789
عنوان

خیلی دلم پره

135 بازدید | 7 پست

تو تین شرایطی که من تازه بعد سال ها انتظار و دکتر و سختی باردار شدم و حالم خوب نیست 

شوهرم گفت دوستش بهش پیشنهاد سفر مجردی داده در صورتی که اصلا تو این سال ها تا الان نرفته سفر 

منم گفتم راضی نیستم تو این شرایط اونم نگام کرد هیچی نگفت 

ولی خیلی ناراحتم که خودش درک نکرد خیلی عصبانی ام 

اگه کسی میتونه با حرفاش یکم ارومم کنه ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید از حساسیته میشه یکم توضیح بدید

خب عزیزم به قول خودت اولین بار بوده به شوهرت همچین پیشنهادی می‌داده فک کنم شوهرت از وقتیکه ازدواج کرده با شما دیگه مجردی با دوستاش سفر نرفته الان یه دفه از دوستش شنیده هیجان زده شده یه لحظه اومده به شما گفته بنظرم اگه دوستش آدم بدی نیست و شما موقعیتتون خیلی حساس نیست بزارید یه دو روز مجردی بره خوشحال بشه تو روحیش تاثیر داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب عزیزم به قول خودت اولین بار بوده به شوهرت همچین پیشنهادی می‌داده فک کنم شوهرت از وقتیکه ازدواج کر ...

نه دوستش جدا شده و ادمیه که شوخی و توجهش به خانم ها هست و به نظرم تفریح ایشون با همسرم درست نیست

نه دوستش جدا شده و ادمیه که شوخی و توجهش به خانم ها هست و به نظرم تفریح ایشون با همسرم درست نیست

آها ولی خب به دل نگیر اینکه اومده بهت گفته ازت نظرتو پرسیده خییییلی خوبه ها خداروشکر یه لحظه طفلی خرذوق شده شاید که میخواد مجردی بره سفر 😅 بجاش الان که عیده 2 3 روز تعطیلیه پیشنهاد بده دوتایی باهم برین بیرون سعی کن بهش خوش بگذره ☺️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕