2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا می‌ترسی دختره منم تقریبا از 20 روزگی شروع کرد میگن بعد سه چهار ماه خوب میشه 

آخه تو همین نی نی سایت خیلی بد گفتن از رفلاکس که وزن نمیگیره بچه یا خیلی اذیت میکنه و نمیخوابه ... یا خیلی طول میکشه خوب بشه و حتما باید دارو بخوره 

آخه تو همین نی نی سایت خیلی بد گفتن از رفلاکس که وزن نمیگیره بچه یا خیلی اذیت میکنه و نمیخوابه ... ی ...

نه عزیزم دختره من حتی رفلاکس شدیده وزن گیریش هم خوبه بردم دکتر گفت سه چهار ماه بعد خودش خوب میشه نیاز به دارو نیست الان داره سه ماهشو تموم میکنه کمتر شده رفلاکسش

دختر من داشت و خیییلی اذیت شدم

لطفاً نفری یه صلوات بفرستید این یکی دخترم زردی و رفلاکس نداشته باشه🙏

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه اولم ۳۰ هفته به دنیا اومد نارس و رفلاکس شدید تا ۱۵ ماهگی دارو میخورد از ۱۵ ماهگی تا ۱۸ ماهگی یواش یواش قطع کردم  همش به مراقبت خودت مربوطه شیر خشکی ام بود فقط ای ار میدادم بهش وزن گیریشم عالی بود دومی ام همچنین رفلاکش شدی ۱۳ ماهشه همچنان دارو میخوره وزن عالیه شیر خشکیه و ای ار میخوره

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار