2777
2789
عنوان

رفتار عجیب جاریم

576 بازدید | 22 پست

بچه ها من با جاریم خیلی خوب بودم با دیشب این چند باره وقتی میبینمش هر چی حرف میزنم بد جوابمو میده انگار شمشیرو از رو بسته اماده دعواست به خدا من غیبتشم نکردم که بگم به گوشش رسیده کاری هم نکردم حالا میشه راه حل بدید اینقدر به حرفاش فکر نکنم حرص نخورم اخه من زبونم ندارم جواب بدم خود خوری میکنم 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

جاااری اسمش روشه جاریه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولش کن.. من رفتم خونش بعد ۳سال کل خونشو گفت جاروبرقی کنم.... کل آشپزخونه گردگیری کنم... کل کل کل لباس هاشو رو بند آویزون کردم... چیه ک بارداره ولی خاب ی چایی نریخت بخورن هی تو آشپزخونه بوس میفرستااد

جاااری اسمش روشه جاریه

اخه خیلی خانمه نمیدونم چرا اینجوری شده خودشم تو جمع فقط برا من قیافه میگیره 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

جواب چرا؟؟؟؟چرا لقمه رو دور سرت میپیچونی؟؟؟؟بهش با آرامش بگو دلخوری ؟؟؟؟خدایی نکرده اتفاقی افتاده ناخواسته حرفی زدم ناراحت شدی؟؟؟احساس میکنم ناراحتی 

تموم شد رفت.....ببین چی میکه...

ولش کن.. من رفتم خونش بعد ۳سال کل خونشو گفت جاروبرقی کنم.... کل آشپزخونه گردگیری کنم... کل کل کل لبا ...

وای بوس اخرشو تصور کردم خندم گرفت 🤣🤣

اخه خیلی خانمه نمیدونم چرا اینجوری شده خودشم تو جمع فقط برا من قیافه میگیره  

بیخیال تازه یادش افتاده جاریه🤣🤣

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چرا انقد بزرگش کردی واسه خودت که رفتارش برات مهم بشه؟؟؟

همون دیگه ناخوداگاه میاد تو ذهنم خودخوری میکنم

جواب چرا؟؟؟؟چرا لقمه رو دور سرت میپیچونی؟؟؟؟بهش با آرامش بگو دلخوری ؟؟؟؟خدایی نکرده اتفاقی افتاده نا ...

اره میخوام یه بار تتها برم خونشون بپرسم چیزی شده که ناراحتی ازم ؟

چرا انقد بزرگش کردی واسه خودت که رفتارش برات مهم بشه؟؟؟

عزیزم میگه تاحالا خوب بوده....اگه یهو ایجوری شده شاید دچار سوتفاهم شده یا کسی خبرچینی کرده یا دوبه هم زنی کرده....من باشم بدون تعارف با ارامش باهاش حرف میزنم میگم احساس کردم ناراحتی چیزی شده؟؟؟چیزی میخوای بهم بگی؟؟

بنظرم ازش بپرس بگو مشكلی پیش اومده یه مدت حس میكنم مثل قبل نیستی.

اسی اینو ازش بپرس فقط برای اینكه خیالت راحت شه و دیگه بهش فكر نكنی... اگه سوتفاهمی شده برطرف شه.... و از این به بعد حد رابطه ات با جاریتو حفظ كنی

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
اره نکبت ... درسته گفتم بارداره گناه داره... کمر درد داره ولی هی بوس میفرستاد آخرم شامش سوخت گشنه بر ...

عزیزم 🥲🥲