2777
2789

بله یکی از نزدیکانمون. ارتباط رو محدود کردیم و وقتی میبینیمشون سعی میکنیم صحبت در مورد مسائل شخصی نکنیم و کلا هکلام نشیم ولی باز به هر حال تاثیرشون تا چند روز باقیع

Belle سابق

میشینم جلوشون ب اراجیفشون گوش میدم بعدم زنگ میزنم ابجیم یه دل سیر غیبت میکنیم دلم خنک شه

راسش با ادمای زیادی رفت و امد ندارم و حرفای بقیه ب یه ورمم نیست

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معاشرتمو کم می کنم اگه مجبور به رفت و آمد باشم ، سعی میکنم حداقل مراوده رو داشته باشم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

تا حد امکان سعی میکنیم بحثو نبریم سمتی که بخواد حرفی پیش بیاد باعث ناراحتی دو طرف بشه

صله رحم رو انجام میدیم بالاخره

گاهیم نشه تلفنی حال و احوال میکنیم ، بعصیا بزرگترن نشنیده میگیرم صحبتارو بالاخره تفاوت نسل و ... دخیله 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

سم تر از خوده مریض آدما برا خودشون 

هیچ کس نیس 

بیشترین کسی ک میتونه روانت رو نابود کنه ، و بدترین  ضربه بزنه خودمونیم با افکارمون

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر