2777
2789

ساعت نه رفت هرچی لباس داشت ریخت کف اتاق که زمستونه رو جدا کنه تابستونه بیاره دم دست، همه رو خالی کرد بعد گفت گرسنمه شام میخام. شام خورد گفت گیل دخت ببینم میرم. الان تموم شده رفته تو اتاق هی میاد بیرون میگه نمیشه بیای راهنماییم کنی؟ رفتم دیدم کل لباسا رو مثل کوه ریخته رو هم ، دخترمم بالای لباسا نشسته. الان من واقعا چیکار کنم؟ گفتم تا صبحم هم شده بیدار میمونی جمعشون میکنی. میگه پونصد میدم بیا جمع کن. گفتم بگو میلیارد نمیام. الانم نشستم دارم چایی میخورم. در اتاقرو بستم همش دارن با دخترم با لباسا بازی میکنن. صدای لوستر اومد رفتم دیدم شلوارش از لوستر آویزونه....😭😭😭😭 حرصم گرفته همش کار برام میتراشه😭😭😭بدبختی اینجاست که لباسای خودمم خالی کرده الان همه با هم قاطی شده 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بامزه😍

انشالله که همیشه کنار هم خوش باشین

خدا به شوهر برج زهر مار منم یخورده اخلاق بده الهی😔

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

من اولش میگم حال کار کردن ندارم بعدش که شروع کردم موتورم روشن بشه ولم کنی میرم خونه همسایه رو هم تمیز میکنم🤣🤣🤣چاییتو خوردی برو باهم تمیز کنید زود تموم بشه اعصابت راحت تره حداقل

خداياشكرت....❤️ 
   برو با هم جمع کنید

نه دیگه همیشه خراب کاری میکنه بعدم فرار میکنه. الان فردا صبح باید بشینم فقط لباس جدا کنم 😭

من اولش میگم حال کار کردن ندارم بعدش که شروع کردم موتورم روشن بشه ولم کنی میرم خونه همسایه رو هم تمی ...

مث منی😂😂

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

واقعادغدغت اینه؟ منم دارم فکرمیکنم برااقدام به طلاق بایدچیکارکنم. خوش به حالت واقعاکه این مسئله الان ...

عزیزم باید فقط از بدبختی گفت اینجا؟ دغدغت اینه چیه؟ هرکی زندگی خودش و داره، امیدوارم مشکلت حل بشه و کار به جدایی نرسه