2777
2789

سلام.توروخدا راهکار بدین که باسیاست باشم

شوهرم همیشه به خونوادش کمک مالی میکنه مثلا کسی از پدرش طلبکار باشه به شوهرم بگه بدون اینکه از پدرش بپرسه داری یا نه خودش پرداخت میکنه میگه بابام نداره.درحالی که وضع پدرشوهرم خوبه شکر خدا ولی آدم بدحسابیه.من با کمک کردنش مخالف نیستم کاش انقد داشت که راحت به پدرمادرش کمک میکرد ولی والا خودمون گرفتاریم کلی قسط و خرج داریم ولی اون دل نمیکنه.

من صرفه جویی میکنم و خیلی چیزا که دوس دارمو میگه نه نیاز نیس بگیری ولی ازونور به پدرش پول قرض داده پس نمیگیره

توروخدا بگین چطوری بگم که شوهرمم ازم نرنجه

نگو 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو تو خرج میکنی برا اونا بعد من مراعات کنم و از خواسته هام بگذرم ...

گوش نده خرج کن تا حساب کار بیاد دستش 

نمیگم کارش اشتباس ن اتفاقا خیلی خوبه ک بفکره ولی وقتی خودتون نیاز دارین چرا صرف بقیه میکنید

فقط خرج کن که چیزی تو دستش نباشه راه حل دیگه ای نیست مثلا برو یه وسیله را قسطی بردار یا حتی مواد خوراکی بگو گفتند بناست برنج گرون بشه بیا برنج دوماه دیگمون را جلو برداریم یه مدت که نداشت ونداد اونها حساب کار دستشون میاد