2777
2789

من ازمایش دادم نرمال بود 

بالشتم و لباسام پر از مو شده دستم رو اروم داخل موهام میکنم قریب ۱۰ تا تارمو کنده میشه موهامو درحد سربازی کوتاه کردم

۱۰ سالی هست موهام میریزه هرکاری میکنم درست نمیشه مشکل هورمونی هم ندارم اعصابم معمولیه 

حنا زدم خوب نیست مزوتراپی کردم تو سرم موی جدید دراومد همشون ریخت 

یه راه حل جلوی پام بزارید خواهش میکم 

خیلی ناامید شدم اگه جواب بده دعاتون میکنم

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

ارثی نیس؟ 

چقد ریزش داری در روز؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی چه ازمایشی دادی؟ هزینه مزوتراپی چقد شد؟منم ریزش مو شدید دارم

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
از موهام یک سومش مونده و کف سرم پیداس  میخوام الاقل ان این ها حفظ شن

دقیقا منم قبلا اینقدر پرپشت بود فرق میکردم به زور پوستش معلوم بود😭😭😭

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
ارثی نیس؟  چقد ریزش داری در روز؟

خیلی زیاد 

به دکتر گفت ام ارثی؟

گفت نه تو سنی نداری ۲۵ سالمه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
منم میخوام برم مزوتراپی درد نداره؟تاثیر داره؟

یکم درد داره بستگی به کوکتل و دوز که میزنی داره 

من درماهیل کره زدم واقعا باعث رویش میشه ولی اونای که دراومدن می ریزه

مشکل منم هست این هفته عروسی دعوت شدم نمیدونم چکار کنم اگه موهام پر بود یه سشوار میکشیدم راحت الان موندم چکار کنم مجبورم با روسری بشینم دوست ندارم ...منم دلم میخواد موهام بیرون بندازم

خیلی زیاد  به دکتر گفت ام ارثی؟ گفت نه تو سنی نداری ۲۵ سالمه

ببین از استرسم میتونه باشه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻