2777
2789

من استرس شدید میگیرم طوری که یهو بدنم قفل میکنه و کاری نمیتونم بکنم.  اصلا اینطوری نبودم بعد ازدواج اینطور شدم.  نصف موهام توی ۲۴سالگی سفید شده به خاطر استرس زیاد 

آرزوی مرگ دارم 

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
بیشتر میشه توضیح بدید نمک کوهی چطوره؟! بریزیم روی غذا بخوریم یا چطوری؟ 

همون نمک های قدیمی دیگه .

بدون ید دار .

سنگ نمک بودن از اونا.

شروع و پایان غذا بانمک باشه .

روی غذا هم بله بپاشید مشکلی نیس.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل چه دستمالی باید بزاری؟

دستمال نخی.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
دوسین چیه عزیزداروی ژل رخمی و اذخر و تباشیر از کجا باید بگیریم؟

دوسین ترکیب سیاه دانه و عسل رو میگن دوسین.

و اون یکیارو از عطاریهایی که دارو میفروشن تهیه کنید

تفاله هاشو چیکار کرد؟

گذاشته لای دستمال و شب تا صب به خودش گرفته بود ..

علایم بیمارتون چیه

چی بگم عزیزم هر دردی که فکرش بکنید ضعف و بی‌حالی شدید 

ناتوانی در راه رفتن مشکلات قلبی فشار خون مشکلات زنانه 

زخم های بزرگ پوستی 

دلم آرامش میخاد کنار بچه هام کنار همه کسم همسرم

شما ک اطلاعات داری راجب کیست سینه چی بخورم ک خوب شه؟جفت سینه هام پر از کیسته ۴ماهه فهمیدم،یکیشم احسا ...

دوسین

تباشیر با سداب 

حجامت .

تباشیر با انیسون

همه شهرا تقریبا شاگرداشون هست ولی اگه بتونید اینترنتی شماره اش بگیرید برید قم پیش اقای تبریزیان

ممنونم🌹

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دوسین ترکیب سیاه دانه و عسل رو میگن دوسین. و اون یکیارو از عطاریهایی که دارو میفروشن تهیه کنید

نه اونا برای طب اسلامیه  عطاریا ندارند اگه هم داشته باشند معتبر نیست    من کل عطاریها رو برای داروی امام کاظم گشتم نداشتند  یکیشون داشت اونهم به دارو اصلا شبیه نبود   پسش دادم باز زنگ زدم به نمایندگی طب اسلامی شهرمون