2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیماری خاص و دائمی ندارم چون سنم کمه ۱۸سالمه 

ولی الان ی سالی میشه ی رگ از باسنم میگیره میزنه به پام کلا

سینوزیتم دارم

حدود یک سال ونیمه خواب راحت نرفتم 

دلم برای ی خوابب عمیق و خوب تنگ شده

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

داروی رماتیسم ترکیبی از یک کف شنبلیله و یک کف انجیر است. باید جوشانیده شود و آب آن یک روز در میان، ص ...

شنبلیله و انجیر جوشونده رو نمیدونستم انجامش میدم حتما

ولی بقیه موارد که بهش اشاره کردی فرش دستباف و لحاف تشک طبیعی از پشم گوشفند و لباس رعایت میکنم حالا منطقه ما سرد سیر هم هست باید فرش دستباف استفاده کنیم 

اگزمای لعنتی

بیشترش فصلی بود

الان دائمی شده و خشکی پوست و عطسه و خارش و التهاب همه‌جای بدن میاد سراغم😱😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

وسواس شستشو 

اضطراب اجتماعی 

افسردگی 

دندونام همه خراب شده خجالت میکشم بخندم پول دست کردنشم ندارم

و یه ویروس 

و مشکلات هورمونی زیاد 

با وجود اینا و خیلی چیزای دیگه بخاطر بچم دارم محکم ادامه میدم، چون پدر هم نداره. برام دعا کنید اگه کامنت منو دیدین لطفا 

نه تو تصادف صورتم له شده 

عزیزم به خودت استرس نده، اولش خیلی بد به نظر میاد، یواش یواش که بگذره ورمش بخوابه و زخم ها ترمیم بشن میبینی چقدر بهتر شده، با عملهای زیبایی هم تاحدزیادی بهتر میشه، میگم چون خودم از نزدیک دیدم