2777
2789

من ۲۲ قراره بوده پری شم از ۲۷م لکه بینی صورتی و قهوه ای و خیلی کم داشتم و بعد از ۴روز قطع شد و هنوز پری نشدم دو روز پیش بیبی چکم منفی شد ممکنه باردار باشم؟؟

کیست هم ندارم

عفونت هم داشتم دارو مصرف کردم خوب شده

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
من خودم  ۲۰روز عقب انداخته بودم باز منفی شد بی بی چکم حتی ازمایش خون هم رفتم منفی شد گفتم حتما ...

ای جانم 

کاش برا منم بشه 

شما تنبلی داشتید ک نشون نداد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم  ۲۰روز عقب انداخته بودم باز منفی شد بی بی چکم حتی ازمایش خون هم رفتم منفی شد گفتم حتما ...

منم مثل شما🤣🤣 سه تا بی بی چکم منفی شد خودشم سینه هام ب شدت درد میکرد بعد گفتم بیخیال بابا باردار نیستم ک من

قرص پروژسترون خوردم سه روز ک پریود شم خودمم رفتم مسافرت 🤣 بعد اومدم بی بی چک زدم همین ک زدم خط مثبت پرررر رنگ افتاداااا

رفتم سونو اینا گفتن ۶هفته ای😐🤷🏻‍♀️

خدایا ب دلامون آرامش بده
ایشاله ک بزودی باردارنیشی،راستی شمانذرصلوات124000روگفتی؟جواب گرفتی؟

آره عزیزم هنوز تموم نشده 

من یکی از حاجتام رو گرفتم خداروشکر رونق کسب و کار شوهرم بود 

یکی دیگشم بچه دار شدنمه که هنوز نگرفتم 

آره عزیزم هنوز تموم نشده  من یکی از حاجتام رو گرفتم خداروشکر رونق کسب و کار شوهرم بود  ی ...

خب خداروشکرالحمدالله،ایشاله بزودی باردارم میشی وخبرشوبهمون میدی❤

خدایا!من یاغی نیستم✋
خب خداروشکرالحمدالله،ایشاله بزودی باردارم میشی وخبرشوبهمون میدی❤

فداتشم انشالله شماهم به حاجت دلت برسی❤️❤️