2777
2789

رفته بودم مسجد یهو دختر خالم اومد جلوم با کلی ذوق و ضایع بازی و اشاره به یه نفر بهم میگه ضایع بازی در نیار این خانومو ببین😣😕

همینجور که نیشش بازه میگه امارتو ازم گرفت گفت قصد ازدواج نداره منم گفتم نه

میگم چرا گفتی نه میگه چون من هروقت بهت میگم چرا ازدواج نمیکنی میگی قصدشو ندارم🤦‍♀️

خلاصه انقد نالیدم خاستگار نیست یکی هم پیدا شد این فسقل بچه نیومده پیچوند 😂

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

چند سالته؟ 

منم خواستگار ندارم

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو جلو بگو این زر زده من خیییلی ام قصد دارم 🥺🥺🥺

🤣🤣

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
من ۱۸ سالمه و ندارم🙄😂

هنوز کوچولویی😍😍

چند سالته؟  منم خواستگار ندارم

۲۶

من ۱۸ سالمه و ندارم🙄😂

مگه باید داشته باشیم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
انشاالله خوشبخت بشی🌱

💖😘

یکی از دلایل بی خاستگاری همین فسقل خانما یا خانمایی هستن که الکی میگن نهههه اینکه شوهر نمیکنه 

تو شهر ما که کوچیکه وقتی یکی میرفت خاستگاری یه دختر و جوایب رد میشنید دیگه همه جا پخش میشد این دختره قصد نداره و کسی هم دیگه در خونشون نمیزنه 

ولی خب واقعا اگه مورد مناسب باشه چرا شوهر نکنن 

واقعا مردم فوضولن