2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا واقعا 

یکی به من بگه فکر کن شخصیت منو نمیدونه بر اساس قیافه من در چه حده چه انتظاری برا شوهر باید داشته باشم چه پسرایی تو این مایه میپسندن.تیپ امروزیا میپسندن مذهبیا ادم گوگولیا پسرا تپلی کچل 

خلاصه شما باشید از لحاظ قیافه منو به چه پسری پیشنهاد میدین

چرا واقعا  یکی به من بگه فکر کن شخصیت منو نمیدونه بر اساس قیافه من در چه حده چه انتظاری برا شو ...

گل من... حرصه این جیزا رو نخور

اینو از منی بشنو که تمام این راهها رو رفتم

فکر نمیکردم هیچکس نگامم کنه گفتم منه 30 ساله رو کی میگیره دیگه. 

همه دخترای فامیل ازدواج کرده بودند 

اما 20 روز مونده به عید اخرای 29 سالگی قسمت منم از راه رسید

بخدا هیچ وقت فکرشممم نمیکردم صاحب چنین زندگی بشم

ناامید نباش به وقتش به وقتش به وقققققتش همه جیز درست و حساب شده پیش میره

🤪
گل من... حرصه این جیزا رو نخور اینو از منی بشنو که تمام این راهها رو رفتم فکر نمیکردم هیچکس نگامم ...

میدونی عزیز اخه ما خانوادگی اینطوریم الان دخترعموهامم سنشون رفته بالا! بختشون وا نشده.خانوادمون  سختگیر بددل و شکاکن واسه همین کسی نمیاد ولی خوب من الان شهر دیگه اییم بازم هیشکی تا حالا نگفته خرت به چند

گل من... حرصه این جیزا رو نخور اینو از منی بشنو که تمام این راهها رو رفتم فکر نمیکردم هیچکس نگامم ...

عزیزمی چقد خوب گفتی منم تازگیا نگران شدم چون اصلا خواستگاری نمیاد دیگه اخرای 27 سالگیم 

کامنتت خیلی امیدوارکننده بود خوشبخت باشی و عاقبت بخیر 

برا ماهم دعا کن

عزیزمی چقد خوب گفتی منم تازگیا نگران شدم چون اصلا خواستگاری نمیاد دیگه اخرای 27 سالگیم  کامنتت ...

انشالله به زودی زود همه دخترا و پسرای دم بخت صاحب زندگی اروم و پر از خوشبختی بشن

خصوصا شما و استارتر

تحربه من که اینو میگه وقتی فکرش رو هم نمی کنی همه چیز درست میشه

🤪
خیلی خوبی که لاغزم بودی میگفتند تپل شو تا بگیرنت نترس به وقتش نوبت شمام میشه

عزیزم یه کمکی میکنی عکسمو بردارم.چیکار کنم برداشته بشه اون سه نقطه را نمیاره که پاک کنم