بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ورزش سنگین نکن من خیلی پیاده روی میکردم از صبح تا شب بیرون بودم دکترم می کفت وسط خیابون زایمان کنی نمیام بالاسرتا بشین تو خونه ت😂 گوش ندادم آخرشم یه هفته زودتر از وقتی که برا سزارین داده بود رفتم زایمان 😅
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
به سلامتی❤️😍🌹 چقدر وزن اضافه کردین؟ رژیم هم داشتین؟
ممنون من فقط ۸ کیلو اضافه کردم نه رژیم نداشتم
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
من شنا البته نه تو عمیق بیشتر پیاده روی تو آب و کمی قورباغه، یکم که بزرگتر شد پیاده روی و ورزشهای کششی رو هم اضافه کردم پیش از زایمان هم ورزشهای لگن.
شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊