2777
2789
عنوان

حرفی که بابای دوست پ…رم بهم زد بنظرتون اشتباه کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 25 پست
بستگی ب فرهنگ خونواده داره اینجور ک فهمیدم برا مادر تو جا نیفتاده ولی اونا روشنفکر ترن  من ایر ...

هیچ وقت مامانم همراهیم نمیکنه اصلا هیچ جا همش میگ بشین خونه

وَ بــه نـامِ آزادی...🌻🕊️
مادرش از مادرم اجازه گرفت و‌تلفنی مامانم با یه حالت اخم و بد گفت برو زود بیا ولی وقتی اومدم واقعا تح ...

امان از دست این مادرای بی منطق 😕 مادر منم بویی از منطق نبرده ثانیه ای از روی نمیدونم کجاش حرف بی منطق میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی نیست منم وقتی تازه قصد ازدواج پیدا کرده بودیم مامانش اومد دم دانشگاه با خودش و منو دید و ...

پس یعنی همه چیو خراب کردم؟‌دیگ قصدشون با من جدی نیست؟😔

با یکی از اعضای خانواده می رفتی بهتر بود به نظر من  تا تنها

اخه تقصیر دوست پسرمم بود همش اصرار حس میکنم هم منو تو فشار گذاشته بود هم خانوادشو همش داد و بیداد ک امروز باید همو ببینیم و اشنا شیم و اینا حس میکنم گند زدم 

پس یعنی همه چیو خراب کردم؟‌دیگ قصدشون با من جدی نیست؟😔

نه من که نمیشناسم خونواده اونو

ولی در مجموع اگه با کسی قصدتون جدیه و قضیه یه دوستی عادی نیست بهتره سعی کنی خیلی باهاشون قاطی نشی تا قبل ازدواج

الان منم یه دوس پسر داشتم با خونواده اپن مایند،خونوادش در جریان همه چی بودن و حتی منم چن بار دیده بودن این ور اون ور،ولی خب بعد یه مدت حس میکردم دیگه اون جذبه اولیه رو براشون ندارم و انگار به چشم یه دوست عادی برای پسرشون می دیدنم.آدمای خوب و مهربونی بودنا،ولی قشنگ حس میکردم یه چیزاییو

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه من که نمیشناسم خونواده اونو ولی در مجموع اگه با کسی قصدتون جدیه و قضیه یه دوستی عادی نیست بهتره ...

وای منم با اینکه اولین بارمه همین حس بهم دست داده من اگه فقط مادرش و خاهرش بودن شاید انقد حس بد نمیگرفتم اما با وجود پدرش واقعا یه جوری بودم و اینکه همشم تقصیر دوست پسرم بود چون هم منو تو فشار گذاشته بود هم خانوادشو 

اخه تقصیر دوست پسرمم بود همش اصرار حس میکنم هم منو تو فشار گذاشته بود هم خانوادشو همش داد و بیداد ک ...

نه بابا اگه قراره بشه میشه این  چیزا اصلا مهم نیست این بحثا و اختلاف نظرا تو همه ازدواجا هست از اول تا شب عروسی هم ممکنه پیش بیاد موفق وخوشبخت باشی انشاالله

وای منم با اینکه اولین بارمه همین حس بهم دست داده من اگه فقط مادرش و خاهرش بودن شاید انقد حس بد نمیگ ...

آره خیلی جالب نیس

منم رو حساب تجربه خودم گفتم

خونواده ایرانی جون به جونش کنی سنتیه

از این به بعد سعی کن حفظ فاصله کنی که حرمتا حفظ بشن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه