2777
2789
عنوان

دانش آموز کلاس هفتم که ازدواج کرد...😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3848 بازدید | 91 پست
من یه همکلاسی داشتم خواهرش ۴ سالش بود ازدواج کرده بود 😑😶👀 خود همکلاسیم هم ۱۶ سالگی ازدواج کرده ب ...

۴سالش بود ازدواج‌کرد🙄🙄🙄اشتباه تایپی بود دیگه؟

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
دخترا تو یه سنی واقعا دوسدارن ازدواج کنن چون عقلشون نرسیده هنوز ک شوهرهمچین‌تحفه ای هم‌نیست دقت کرد ...

درسته ولی ممکنه ارتباط نامشروع بگیرن و به حاهای باریک بکشه مثلا بارداری 

خانواده ها از این موارد میترسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم کلاس پنجم عروسی کرد کجای کاری

الان ما ۱۹ سالمونه اون انگار ۳۰ سالشه😑

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  
۴سالش بود ازدواج‌کرد🙄🙄🙄اشتباه تایپی بود دیگه؟

۱۴ بوده منظورش فکر کنم

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  
ومنی که سی سالمه وقصدازدواج ندارم می گم زوده هنوز بچم به خیلی ازخواسته هام نرسیدم،واقعا تاسف داره ذو ...

من ۱۹ سالمه حس میکنم از وقت ازدواجم گذشته😂😂😂

من از ۱۵ سالگیم پافشاری کردم رو خانوادم ازدواج کنم با دوس پسرم قبول نکردن تا که ۱۸ سالم شد البته من از هممون بچگی احساس میکردم هر کسی نمیتونه عروس بشه و لباس عروس بپوشه و شدیداااااا عشق عروس شدن رو داشتم خیلییییی ذوقشو داشتم اخرش دیگه ۱۸ سالم شد به زور گفتم ندین فلان میکنم رگمو میزنم و ...با کلی مکافات ازدواج کردم 

درسته ولی ممکنه ارتباط نامشروع بگیرن و به حاهای باریک بکشه مثلا بارداری  خانواده ها از این موا ...

آره ولی بازم برمیگرده ب خانواده

اگ دختر توخانوادش کمبودی نداشته باشی هیچوقت نمیره سمته پسر

هیچی مثل محبت و عشق تو خانواده تاثیرنداره

نه خواستم بنویسم کلاس چهارم بود اشتباهی نوشتم ۴ سالش بود 

ای بابا بازم‌چقد تلخ و دردناکه

بعضیا لیاقت دخترداشتنو ندارن