2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتین محکم ببند و ورزش کن سینه بافت چربیه و با یکم ورزش سریع از بین میره، موقع ورزش هم با باند ببندش که بیشتر تعریق کنه و زودتر اب بشه 

ولی تا حد امکان عمل نکن چون در هر صورت جای بخیه میمونه

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

سوتین محکم ببند و ورزش کن سینه بافت چربیه و با یکم ورزش سریع از بین میره، موقع ورزش هم با باند ببندش ...

من ورزشکار حرفه ای هستم از اول بزرگ بود کوچیک نشده هیچ وقت 

حقیقت همیشه راه پیدا میکند.  
من ۸۵ ولی گاهی خودم حس میکنم ک فشار میاره  گردنمم درد می‌کنه با جای کتفم

درسته البته سینه بزرگ تو لباس خوب قشنگ میشه ولی زیر مانتو و مقنعه هیچ جذابیتی نداره

حقیقت همیشه راه پیدا میکند.  
من ورزشکار حرفه ای هستم از اول بزرگ بود کوچیک نشده هیچ وقت 

مگه میشه 

موقع ورزش گن میبندی؟

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

درسته البته سینه بزرگ تو لباس خوب قشنگ میشه ولی زیر مانتو و مقنعه هیچ جذابیتی نداره

اره درسته ولی از ی طرفی نمیخام آب بشه 

چون از پایین ک کلا صافم 

کاش ی راهکاری برای پایین تنه بود