2777
2789

بچه ها من ۳۵ سالمه.۱۱ ساله ازدواج سنتی کردم..خودم و همسرم دوتایی کارمندیم..بچه هم نداریم‌.همسر من اخلاقی خاصی داره ک باعث شده ب این زندگی دلسرد شم و بفکر جدایی یاشم..ارطرفی از جدایی وعواقبشم میترسم.مسلا همسرم اصلن اهل حرف زدن ودرد دل کردن نیس..حتی گوش خوبیم واسه شنیندن نداره.تا حالا نشده مسه بقیه زوجها باهم راحت و صمیمی حرف بزینم..بعصی وقتا تنها حرفی ک میزینم تو خونه فقط سلام و خدافظیه..اصلن تا حالا بهم ابراز محبت نکرده یعنی فک کنم بلدم نیس..منو تو بغل نگرفته تا حالا منم ک دوس دارم بغلش بگیرم بدش میاد تهدیدم کرده اینکاز‌و نکنم..روی یه تخت میخوابیم ولی پتوهامون جدا باید باشه..هیچی از روزمرگی من نه میپرسع ن براش مهمه..همش یا سرکاره یا فیلم میبینه..و یا ییرون میره ب تنها دوستش سر میزنه.اهل حیانت نیس..میدونم کسی تو زندکش نیس..خاطرم ازش جعمه..رابطع جنسی مون خیلی خیلی کمع و هر بار من باید پیشقدم شم و بعد از بارها تقاضا بهم جواب مثبت یده.حتی بچه دوس ندارع و من اجازه بجه دار شدن نداشتم..از خانواده م دورم..اونا یه شهر  دیگ ای هستن..ب حدی تنهام و افسردا شدم ک نمیدومم چ کاری درستع.دوستام میگن برین‌مشاوره درست میشه ولی شوهرم شخصیتش این مدلیه ..ب نطر شما با مشاوره درست میشه؟ یا ازش جدا شم..چون حانوادمم راصی ب جدایی هستن..ولی خودم ار زندگی  یه زن تنهای مطلقه میترسم..شما بودین چیکار میکیردین؟

چه قدر مثل دایی منه!!

انگار اونو توصیف کردی اول برین مشاوره بعد تصمیم بگیر.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه دارند؟؟زنداییتون راصی هست از این شرایط؟

نه ندارن اونم بچه نمی خواد و زن اولش بابت همین بچه نخواستنش جدا شد.

زن دومش هم که الان باهاشه اولش قبول کرد الان پشیمونه....نه راضی نیست دائم ازش می ناله حتی مشاوره هم رفتن اما درست نشد.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
به نظرم برید پیش مشاور شاید تونست کمک کنه .شرایطت  سخته میدونم ولی از طرفیم زندگی بعد طلاقم سخت ...

مردی  ک اهل حرف زدن و محبت کردن نیس باحرف مشاوره ب حرف میاد و مخبت میکنه؟

مستفیم تاحاالا بهش گفتی این اخلاقاش اذیتت میکنه؟ 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
اینا چرا  ازدواج میکنن😔

محبت کردن رو یاد نگرفتن دیگه،،همچین آدمایی کلاً نباید ازدواج کنن تنهایی براشون راحت تره بچه دار هم بشین نمی تونه درست با بچه ارتباط بگیره.

اره میشه .شاید بلد نیس به قول شما شاید خجالت میکشه شاید فک نمیکنه که لازمه اینا تو زندگی باشه ولی مشاور کمکش میکنه البته مشاور خوب برید از این مشاور آبکیا نرید و اگه خودشم بخواد میشه 

نه .تیپ شخصیت افراد تغییرناپذیره مگه اینکه خودشون بخوان اونم درحد خیلی کم و موقت تغییر میکنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اره میشه .شاید بلد نیس به قول شما شاید خجالت میکشه شاید فک نمیکنه که لازمه اینا تو زندگی باشه ولی مش ...

ن خجالت نمیکشه.اصلن خانوادگی این مدلین..میری خونه شون هیچکی با هیجکی حرف نمیزنه