2777
2789
عنوان

خدایی بیایین یه دقیقه

191 بازدید | 25 پست

به رابطم شک داشتم دوتا قرص اورژانسی خوردم 

ولی هنوز پریود نشدم  از وقتش گذشته   ممکنه بخاطر قرصا باشه پریودیم نامنظم شده باشه ؟ از رابطم یه هفته هم نمیگذره میتونم از زعفران استفاده کنم ک باردار نشم کمکم کنین نیاز دارمم بهششش خواهشااا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم با قرص اورژانسی پریود به هم میریزه

اوفففف خدا خیرت بده چقد طول میکشه پریود شمم الان از پریودیم گذشته استرس دارم امادگیشو ندارم از نظر مالی خونه ماشین همه چی اوکیم خودم هنوز سنی ندارم نمیتونم بچه داری کنم میترسم دلم نمیاد ک بچمو هم بکشم مادرشوهرمم التماسم میکنه ک نخورم🥺ولی میترسم

تا دو هفته بعد قرص باید پریود شی هنوز فرصت هست 

ضمنا چون حساسی باید لوونژیل۷۵ دوتا همون موقع دوتا ۱۲ساعت بعد 

لوونژیل ۱/۵ یکی همون موقع یکی ۱۲ساعت بعد 

دقت کن 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
کی پریود میشم یعنی؟؟اخه همین سه روز پیش دوتا خوردم 🥺 میترسم باردار باشمم امادگیشو ندارم واقعا

اوووف دختر دیوانه ای مگه ۱۰روز طول میکشه پری بشی

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
نه عزیز طبیعیه غصه نخور حتمامیشی نیازی هم به زعفران واین چیزا هم نیست

خیلی استرس دارم دلم نمیاد اگ باردار باشم بچمو بکشم اگ رغفران بخورم پریود میشم یانه؟ضرری ک واسه خودم نداره؟ خیلیا میگن بعد نیم ساعت پریود میشی

اوفففف خدا خیرت بده چقد طول میکشه پریود شمم الان از پریودیم گذشته استرس دارم امادگیشو ندارم از نظر م ...

ببین شما که دیگه قرصت رو خوردی 

اما اگه خدا خواست و بچه دار شدی، ناشکری نکن . 

خدا روزی بچه رو می‌رسونه عزیزم.

برا منم دعا میکنی؟

ببین شما که دیگه قرصت رو خوردی  اما اگه خدا خواست و بچه دار شدی، ناشکری نکن .  خدا روزی ...

نه ناشکری نمیکنم هرگززز ولی خب میترسم ک خوب نتونم مادری کنم یعنی قرص اورژانسی اونقدر قویه ک  جلوشو بگیره؟؟

حتمااا به خاطر حرفت اروم شدم مگه میشه برات دعا نکنم خدا هرچی میخوای رو بهت بده تنت سلامت باشه ایشالله🥺🙏

تا دو هفته بعد قرص باید پریود شی هنوز فرصت هست  ضمنا چون حساسی باید لوونژیل۷۵ دوتا همون موق ...

خب پس خوبه اگ نشدم میتونم زعفران بخورم؟ فقط متوجه منظورت نشدم لوونژیل چیه اصلا😐🤕