2777
2789

فکر نکنم خدا تو این مسائل دخالت کنه

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگرفتم 5 روز گرفتم چرا مریض شدم رفتم مسافرت پریود شدم 10 روز فهمیدم تنبلی تخمدان دارم به خاطر همین پریودام قراره اذیت کنه اون وقت خدا از من رسما متنفره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

آیه ۳ سوره ضحی رو بخون❤

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و تقبل شفاعتهم و ارفع درجتهم و العن اعدائهم❤          خواهشم از شما اینه حتما کتاب ۳ دقیقه در قیامت رو مطالعه کنید بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمیگیره ولی دنیاتون زیر و رو میشه❤