2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض کن، یه چیز دیگه بگیر 

جینسینگم خوبه، عرق یونجه ام خوبه

من 12سال اشتها آور خوردمو همه چی امتحان کردم، قرص فت فست خوردم ولی اگه میترسی 

همون دوتا اولی ک گفتم بخور

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
اون دوتا رو امتحان کردم جواب نگرفتم با قرص چاق شدی؟

اره، قرص فت فست دراگون خیلی خوب جواب داد زمان شروع 23سالم بود 44کیلو بودم 

الان 35 سالمه 62کیلو، 1ساله نمیخورم دیگه 

حوصله آشپزی ندارم، از وزنمم الان راضی ام 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
تو اب بدمزه اس🤕

خب تو شیر حل کن .باهاش اسموتی درست کن .معجون درست کن 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
عوض کن، یه چیز دیگه بگیر  جینسینگم خوبه، عرق یونجه ام خوبه من 12سال اشتها آور خوردمو همه چی ا ...

خوش بحالتون انقدر میخورید بدون دغدغه 😶 من بعد زایمان انقدر چاق شدم .رژیمم میگیرم شیرم قطع میشه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
این چند سال میخوردی کلا؟ عوارض نداشت؟

من 11  12 سال خوردم البته همیشه همراهش عرق کاسنی شاطره خوردم ک کبدم چرب نشه، 

عوارض ندیدم من بخاطر اون عرقا

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
خوش بحالتون انقدر میخورید بدون دغدغه 😶 من بعد زایمان انقدر چاق شدم .رژیمم میگیرم شیرم قطع میشه

عزیزم اینم خوب نیست چون من حالت عادی ندارم با کمک قرص غذا میخورم، الان گرسنه میشم گاهی سرم گیج میره ولی اصلا اشتها ندارم، دولقه غذا با اب میوه و ماست میدم میره پایین، یا سالا با سس میخورم اونم خیلی کم.... دوسدارم حالت عادی غذابخورم، ی سره شکلات دهنمه چون اب میشه راحت میره پایین و لاقل کمتر سرگیجه میگیرم 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.