2777
2789
عنوان

چیکارکنیم سنمون بیسترنشون نده😐😔

1155 بازدید | 70 پست

من سنم زیادنیست اما ۷یا۸سال بیشترمیگن اینقدر ناراحت میشم

واقعادست خودم نیست

اینکه محجبه هستم یه دلیلش

اماچروک ندارم چرامیگن پس😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیکلی بودن 

ابرو برداشتن

باعث پیرتر نشون دادن میشه 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

رنگ لباسات رو دقت کن سعی کن شاد بپوشی، رنگ های تند مثل قرمز و نارنجی استفاده کن، رنگ یاسی و صورتی پر رنگ خیلی جوون پسنده

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

چ ربطی ب حجاب داره!!

بعضی ها ذاتا یکم بزرگتر نشون میدن بعضی ها یکم بچه تر

مهم نباشه بابا ب یکی میگن کوتوله ب یکی میکن دراز ب یکی میگن سبزه سیاسوخته ب سفیدا میگن شیربرنج

حیفه وقتت ک بذاری پای حرفای خاله زنکی اینا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋