2777
2789

با  یه پیج آشپزی آشنا شدم که کلا آشپزی ها و‌رسپی های عالیه و دقیقه. تو برگر نحوه اموزشش این طور بود که پیاز رنده شده نمی‌ریخت و می‌گفت این باعث میشه که مزه گوشت برگر بیشتر تو دهن بیاد . نظرتون چیه  این مدلی درست کنم چطور میشه ؟ کسی تا حالا این روش رو درست کرده؟ 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

من اشپز نیستم 

ولی مگه گوشت بدون پیاز بو نمیده؟😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط نمک اونم‌قبل سرخ کردن هر طرف باید همون لحظه نمک‌بزنی و فلفل بعد سه دقیقه تفت

این روش برگر امریکاییه ضمنا ایشان در کانادا ساکنن

این روش برگر امریکاییه ضمنا ایشان در کانادا ساکنن

آره منم دستور همبرگر بدون پیاز دیدم 

و مثل اینک اصلش اینه 

اما اونی ک من دیدم سس ورچستر داشت 

و نمک و فلفل 

سس کچاب و خردل 

ک سس ورچستر درواقع بوشو میگیره 

حالا نمیدونم گوشت های اونا چ جور 

شاید بو نمیده 😅

آره منم دستور همبرگر بدون پیاز دیدم  و مثل اینک اصلش اینه  اما اونی ک من دیدم سس ورچستر ...

من یه برگر زغالی میشناسم تو خ ظفر برگرهاش عجیب خوشمزه است به نظرم ب سبک بدون پیاز درست میشه . طعم گوشت غالبه تو برگر