2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟!

خب یه کمی بدی ک دارن مثلا شوهر‌منم اعتیاد نداره دست بزنم نداره ولی خیانت دستش برسه میکنه قبلا زیاد الان تو موقعیت خیانت نیی ولی یه اخلاقایی داره ک واقعا تحمل کردنش سخته مثلا سر هیچ پوچ دستت میگیره میبره دم دادگاه 

اخلاق بد،یکی از بدترین چیزهایی هست که یک مرد میتونه داشته باشه،هیچکی هم به این نکته توجه نداره اما همین بد اخلاقی مردها باعث استرس زنها ، نابود شدن آینده ی بچه ها میشه

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خب یه کمی بدی ک دارن مثلا شوهر‌منم اعتیاد نداره دست بزنم نداره ولی خیانت دستش برسه میکنه قبلا زیاد ا ...

لابد نکات مثبت هم داره که باهاش تو زندگی دوام آوردی 

لابد نکات مثبت هم داره که باهاش تو زندگی دوام آوردی 

نه بابا مجبور بودم راهی ندارم کجا برم مادرم فوت شده پدرم زن داره مارو راه نمیده بعدم خب حالا یه خرجی خونه میده سر خونه رندگی خودمم آواره نیستم به بچه هاشم میرسه خرجشون میده دوتا بچه رو ول کنم اواره کنم مثل خودم بشن زیر دست زن بابا کشیدم میدونم چقد سخته

نه بابا مجبور بودم راهی ندارم کجا برم مادرم فوت شده پدرم زن داره مارو راه نمیده بعدم خب حالا یه خرجی ...

خدا بهت صبر بده عزیزم دلتو شاد کنه و اون مرد رو هدایت کنه،ناراحت نباش تو خدارو داری و اون همیشه کنارت هست ❤️