2777
2789
عنوان

برا مهاجرت تحصیلی

493 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم برا تحصیل ارشد در رشته گرافیک و اینجور چیزا وهنرهای وابسته به نقاشی  کدوم کشورها با بودجه متوسط به پایین مناسبه؟ 

من ایتالیا شنیدم خوبه ولی واقعا اطلاعاتی در این مورد ندارم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم گلم ایتالیا بازار کارش چجوریه؟  

عزیزم گفتم اطلاعات دقیقی ندارم .فقط می‌دونم اقتصاد خیلی ضعیف تری نسبت به کشورهای دیگه مثل آلمان داره برای همین پیدا کردن کار هم سخت تره

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
عزیزم گفتم اطلاعات دقیقی ندارم .فقط می‌دونم اقتصاد ضعیف تری نسبت به کشورهای دیگه مثل آلمان داره برای ...

درسته  بازم ممنون ولی کلا کشورها اکثرشون مشکلاتی هم دارن مثلا آلمان که بازار کار خوبی داره البته نه برا هنر ولی مردمش سردن وکمی نژادپرست و اسپانیا و ایتالیا که شادن و خوبه ولی بازار کار آنچنانی نداره جاهای همه چی تکمیل هم که گرونه

درسته  بازم ممنون ولی کلا کشورها اکثرشون مشکلاتی هم دارن مثلا آلمان که بازار کار خوبی داره البت ...

گروه های تلگرامی خوبی برای مهاجرت میتونی پیدا کنی 

اره کشورهایی دیگه مثل آمریکا و کانادا که رزومه خیلی قوی و پول زیاد میخواد 

سلام! برای تحصیل در رشته های هنری و گرافیک، کشورهای مختلفی هستن که هزینه های تحصیلی شون مناسبه. بعضیهاشون میتونن اینا باشن: ترکیه، مالزی، اندونزی، چین

البته هزینه چین یکم بیشتره...

اگر با استعداد باشی و رزومت خو ب باشه... میتونی برای ایتالیا هم اقدام کنی و از بورسیه استانی ایتالیا که خیلی از ایرانی ها استفاده میکنن تو هم استفاده کنی.... آلمان رو هم چک کن معمولا در مقطع ارشد به زبان انگلیسی میتونی رایگان درس بخونی

این سایتم ببین شاید اطلاعاتش بدردت خورد:

مهرافرین