2777
2789
عنوان

کیک یخچالی کشی بلده؟

176 بازدید | 12 پست

یه دستور کیک یخچالی خوشمزه بدید بهم تا بپزم که افطار مهمون دارم 😁

راستی میخام یه پیرکس پرشه

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

کیک یخچالی رو نمیپزن😐

با بیسکوییت پتی بور و گاناش من درس میکنم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب می خوام کیک بپزم ولی یخچالی نیست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

کیک یخچالی رو نمیپزن😐 با بیسکوییت پتی بور و گاناش من درس میکنم

همون حواسم نبود 😂

دستپاچه شدم 

خوشمزه میشه اگه خوب میشه دستورشو میدی بی زحمت

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
دنت با بیسکوییت پتی بور لایه لایه بچین لاشم موز و توت فرنگی بزار خیلی خوب میشه

دنت ندارم اخه 😐

تو سرآشپز پاپیون دستور هاش هس نگا کن

خاستم اینجا از تجربه دارا بپرسم

بیسکویت پتی بور چندتا بسته بگیر ۵تا ساده ۵تا کاکایویی بعد با پودرش کن با یه کره اب شده میکسش کن ..هرطعمو وجدا بعد یه لایه پودر بیسکویت ساده بریز روش موز خرد شده و گردو بزار بعد لایه بعدی پودر کاکایویی چندبار تکرار کن تا لایه اخر .روشو با پودر قند و شکلات اب شده تزیین کن

ایشالله که بشهههههههه...تا خداهست میشههههههه                     

بیسکوییت پتی بور ، خامه ، شکلات چیپسی یا تخته ای ، گردو یا هر مغزی دوست داری ، شیر ، آرد ، نشاسته ذرت

آرد و نشاسته ذرت یا شکلات و خامه رو با شیر مخلوط کن بزار رو حرارت.. ی مقدار از شیر رو نگه دار بیسکوییت ها رو یکی یکی توش بزن ، ی ردیفشو بچین دور تا دور ظرف.. کف ظرفم نایلون بنداز ، بعد ی لایه بیسکوییت بزار ، ی لایه از موادی ک رو حرارتی گذاشتی همراه گردو.. تا پایان

بعدم ۳،۴ ساعت تو یخچال بمونه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همون حواسم نبود 😂 دستپاچه شدم  خوشمزه میشه اگه خوب میشه دستورشو میدی بی زحمت

گلم دیر دیدم پیامتو الان بدم دستورشو؟ 

ولی اگ کلیپشو از گوگل ببینی بهتره 

تصویری از نوشتاری بهتر متوجه میشی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …