من همیشه ارایشم در حد یه ریمل و رژ بوده نمیگم خوشگلم ولی اعتماد به نفسم بالاس😂🤦🏻♀️ نامزدم تقریبا سلیقش مث خودمه ولی مادرشوهرم هی میگه به خودت برس میکاپ های غلیییظ جیغ دوس داره خودش فک میکنه رنگین کمونی ارایش کردن باکلاس بودنه😑😑دلم میخواد یه چیزی بگم که دیگه تکرار نکنه حرفشو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی بار منم تازه نامزد کرده بودم عمه نامزدم گفت مثلا عروسی یکم ارایش کن منم چون نامزدم ارایش دوست نداره ارایش نمیکنم نهایت مث تو رژ و رمیل ولی اونروز هیچی نزده بودم برگشتم گفتم عمه جون ارایش من رو صورتمه خدادادیه 🥲دیگه هیچ وقت هیچی نگفت (من ارایش دوس داااررررم)
هرکس ی سلیقه ای داره کسی که ارایش زیاد میکنه ینی ضایست؟بهتره بگیم هرکی ی مدله یکی دوس داره ارایش نمیکنه یکی کم ارایش میکنه یکی دوس داره خیلی ارایش کنه پس بیایم بگیم اوناییم که ارایش نمیکنن املن😐درست نیست حرفتون
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
یسری از این تازه عروسا هستن پوست سبزه دارن و کرم پودر بینهایت سفید میزنن خواستم از اینجا بگم خیلی زشتید 😂😂کرم پودر رنگ پوست خودتون بزنید تا ضایع و بی لول دیده نشید بقیه ارایشها خوبه فقط کرم پودر ضایعست درضمن رژهم دومتر بالاتر از لب نزنید😄😂