2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر این از زندگی سیر نشدم 

درس میخونم خسته شدم دیگه کم آوردم (تازه اول راهم هستم ببخشید ولی تا پاره شدنم خیلی مونده ) هیچ چیزی دیگه تو زندگیم تازگی نداره هم سن و سالام تو مدرسه بغلی همه دنبال خوش گذرونی و رل و با دوست بیرون رفتن و تیپ زدن و ... بعد من تا نیمی از شب در حال خر زدنم واقعا خسته شدم دیگه نمیکشم هنوز خرداد هم مونده تابستونم باز باید خر بزنم 

من به خاطر این از زندگی سیر نشدم  درس میخونم خسته شدم دیگه کم آوردم (تازه اول راهم هستم ببخشید ...

کلاس چندمی گلم؟ درکت میکنم 

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

من به این نتیجه رسیدم ماهممون بی کسیم 

و زمانی میفهمیم که درد داریم 

مشکل داریم 

پس ناراحت نباش 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
کلاس چندمی گلم؟ درکت میکنم 

دهم ولی مدرسه خاص درس میخونم و پدرم و در آوردن از یه ور پشیمونم از یه ور دیگه به کنکور که فکر می کنم پاهام سست میشه میشینم سر جام 

افسرده و اینا نیستما ... اتفاقا خیلیم دختر شادیم ولی دیگه کم آوردم نه من همه ی هم کلاسیام همینیم

دهم ولی مدرسه خاص درس میخونم و پدرم و در آوردن از یه ور پشیمونم از یه ور دیگه به کنکور که فکر می کنم ...

چ رشته ای؟ 

میدونم چی میکشی همه هی فشار میارن

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم
من ازاین بدترم😂

واقعا دلم دغدغه های شمارو میخواد،دغدغه حرف خواهرشوهر،مادرشوهر،غذا چی بپزم،چیکار کنم سرک نکشن ت زندگیم

اما همیشع از نوزادی ی پام دکتر بود ی پام ازمایشگاه و...تا 13.14سالگیم،هیچوقت اوضاع بهتر نشد. اما باز خداروشکر ک بدترم نشد،اضافه کنم ک همه میگفتن سالمی چون هیچی نشون نمیداد،ازبچگی اینقدر دارو خوردم علاوه بر مشکل اصلیم دل درد معده درد پهلو دردکبد چرب،ضعف بدن گرفتم،دو دیقع نمیتونم ثابت باشم حتی دراز کشیدع باشم دل درد میشم،مشکل اصلیمم کسی تشخیص نمیدع،بچه بودم دغدغه نمیفهمیدم چیع الان زندگب عادیمم مختل شدع،ببخشید گاهی حتی از دسشویی رفتن میترسم،از تنها زندگی کردن،خیلی چیزا شدع حسرت،اینقدر امید بستم و شکسته شدتامرز دیوونگی رفتم،روانی شدع بودم،ظرفیت مغزم الانم پرپره،افسرده شدم،همسنو سالام و دغدغه هاشونو میبینم دلم دغدغع هاشونو میخواد،دلم تشکیل خونوادع میخاد،خواستگار دارم اما نمیتونم قبول کنم،میترسم تااخر عمر محکوم ب این زندگی نکبت بار باشم🦋

ممنون میشم برام دعاکنین،الانم چله دارم چن روز دیگه تمومه،هرکی میتونه برام دعاکنه،محتاجم ب دعاهاتون،20سالمه✨

انسانیم      

بر خلاف اینکه همه میگن آسونه ولی خیلی سنگینه درساش

بر خلاف اینکه همه میگن آسونه ولی خیلی سنگینه درساش

ببخشید ولی غلط کرده هر کی گفته آسونه 

۴ تا درس تخصصی مشابه دارن 

۸ تا تخصصی داریم با کتابایی مثل منطق ، فلسفه ، اقتصاد ، روانشناسی ، که فقط یکی یا دو تا واحدن و سال بعد یکی جدید میاد 

خود ریاضیا و تجربی ها زیر همون عربی ما خفه شدن 

خودشون میان کتابای ما رو نگاه میکنن میگن میومدیم انسانی مونده بودیم 

هر رشته ای سختی خودش و داره ...