2777
2789

خواهرشوهرم داره طلاق میگیره یه بچه ۱۰ ساله داره زن و شوهری به همدیگه خیانت کردن و انقدر کش اومد تا که الان جدا میشن خواهرشوهرم به فکر خودشه کلا الانم دوس پسر داره هر چقدر پول داشته باشه خرج خودش میکنه و فقط لفظی به بچش ابراز علاقه میکنه منت میذاره که هر چی دارم خرج تو میکنم ولی برا تولد بچش پول دادیم برداشت رفت ارایشگاه به خودش رسید

کلا هر پولی به بچش میدیم عیدی تولد همینجوری مامانش برمیداره و فقط منت میذاره بچش هم هیچی نمیگه خیلی دختر خوب و ساکتیه

حالا دیشب من اومدم تو راه پله دیدم دخترش نشسته داره گریه میکنه بردمش بالا گفت زندایی کسی نفهمه گفتم باشه به کسی نمیگم

با گریه و بغض گفت منو بدبخت کردن به فکر من نبودن زندگیمو خراب کردن اگه مامانم خیانت نمیکرد بابامم خیانت نمیکرد بهش اول مامانم شروع کرد با اون مرده حرف زد رفت ببینتش بابام سه بار اومد دنبال مامانم ولی مامانم نرفت

اینارو با گریه میگفت

که خوراکی برا مدرسم میخره خودش میخوره میگه ماهی ۵۰۰ خوراکی مدرسته

میگه رفتیم مسافرت برا دوس پسرش انگشتر خرید به من یه گردنبند رو با منت خرید در حالیکه باباش براش پول ریخته بود یکونیم میلیون ولی خرج دخترش نکرده

من خیلی اعصابم بهم ریخت به شوهرم گفته بودم قبلا که خواهرت پولایی که به خواهرزادت میدیم رو خرج میکنه اینبار جدی تر گفتم که لطفا به جای پول ببریمش خودش هر چی دوست داشت بخره بهش بیشتر توجه کن تو هواشو داشته باش ببریم بگردونیمش هر چی که باعث حال خوبشه انجام بدیم

اصلا انقدر براش ناراحت شدم دختره از سه سالگی با خیانت مادر و پدرش بزرگ شده تا الان خیلی سخته واقعا

میگه من اتاق داشتم همه چی داشتم همشو ازم گرفتن با خیانتاشون الان خونه بابابزرگش میمونن یعنی خونه پدرشوهرم

گفتم عزیزدلم ناراحت نباش خودم برات یه اتاق درست میکنم میبریمت پیش خودمون دختر از تو بهتر مگه هست اخه ساکت و خانومی میای پیش خودمون زندگی میکنی

گفت نه زندایی من حرفم اتاق نیست اونا زندگیمو ازم گرفتن خراب کردن

خیلی حالم بد شد بچه ها

به شوهرم بار ها تاکید کردم دیگه بیشتر حواسش باشه حتی اگه مجبور شم میبرمش خونه خودم با ارامش زندگی کنه هر چند میدونم پدرشوهرم اینا نمیذارن ولی بازم دلم میخواد واسه خوشحالی این بچه تموم تلاشمو بکنم

اوایل که کم سن بودم به خواهرزاده شوهرم حسودی میکردم میگفتم بهش توجه نکن به من توجه کن و از این حرفا

شوهرم تعجب کرد گفت مگه تو حسودی نمیکردی

گفتم اون با این وضعیت فرق داره الان حاضرم به منم توجه نکنی به خواهرزادت توجه کنی

قرار شد به کسی نگی ولی جایی گفتی که کل ایران فهمیدن😁چه زندایی خوبی هستی که هواشو داری. دمت گرم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار شد به کسی نگی ولی جایی گفتی که کل ایران فهمیدن😁چه زندایی خوبی هستی که هواشو داری. دمت گرم

اخه اینجا میخوام ببینم تا چه حد کارم درست بوده

منظورش مامانش اینا بود که نفهمن حرفامونو 

واقعا کارم چطوره شما بودین چیکار میکردین؟

این حرفا رو بچه ۱۰ساله زده واقعا؟؟؟انگار ی دختر دبیرستانیه

بچه ای که خاطرات سه سالگیش مو به مو یادشه که مامانش چجوری دزدکی با یه مرد غریبه حرف میزد قرار میذاشت اره خیلی پخته هست