2777
2789
@انجلیاجولیییی       خوشمزه من و باحال و طناز اگر ببینمش میقولمش @گورباح_جلل ...

مریمو اشک تو چشام حلقه زد🥺

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

یادمه حالم خیلی بد بود ساعت ۵ صبح بود 

یه تاپیک بود ک کاملا بی ربط بود ولی خب خواستم کمکی کرده باشم  رفتم اونحا درباره این بود ک شلوار حین یا ورزشی  برا پسرش مناسبه ک برا  جلسه کنکور بپوشه

اون موقع خیلی

افکار خودکشی داشتم چون افسرده بودم درصدش از الان بیشتر بود  بعد از اینکه به نتیجه رسید  نمیدونم بحث چحوری به این سمت کشید 

همونجا مطرح کردم 

خانونه نتونست کمک کنه ولی یه  کاربر بودن ک فکر کنم وکیل و اقا بودن  تو همون تاپیک نوشتن =" میدونم الان در شرایط روحی خوبی نیستی ولی اول این ویدیو رو ببین بعد صحبت میکنیم باشه؟ "

یه ویدیو  خیلی قشنگ با صدای خودشون فکر کنم اپلود کرده بودن ک خیلی قشنگ همه چیو توصیف کرده بود 

با ویدیو کلی گریه کردم  و  خوابیدم  بعد ک بیدار شدم

اومدم تشکر کنم فهمیدم  لغو کاربری کردن 

از ته دلم میگم امیدوارم اون کاربر خانم و اقا هر جا هستن  خوشحال و سالم باشن💙🦋🫂🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تگ کنین بدجنسا😂🫂

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
یادمه حالم خیلی بد بود ساعت ۵ صبح بود  یه تاپیک بود ک کاملا بی ربط بود ولی خب خواستم کمکی کرده ...

وایی چه قشنگ بود🥺🤍 حس خوبی بهم داد

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

خیلی ها هستن واقعا

@درمسیرخدا  

@اعتصامی  یه آرامش خاصی با تاپیک هاشون بهم میدن.اصلا غمم رو فراموش میکنم

@آیدای_شاملو_  

@در_جستجوی_خوشبختی  

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

ااییییششش نامردا حداقل شماها بیاین تا دوباره نرم بخااابببممممم @سحر__هسدم   دادا بیا ت قلب ...

🥲🥲🥲💗🖤🙂

بیا بهت بگم چیشد خصوصی یا اگ ایتا داری :) رفته فک کنم میخواد رل بزنه :))))))))) 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
خیلی ها هستن واقعا @درمسیرخدا     @اعتصامی    یه آرامش خاصی با تاپی ...

عزیزمی فدات 😍❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@طعم_گیلاس        ❤️🫂 @کوکی_هسدم      🌹🫂 @دخترک_شب &nbs ...

بعد چند روز اومدم نی نی سایت حالت رو بپرسم پیامت رودیدم کلی ذووووقی شدممممم دخترررررر💚💚💚💚💚💚

برگرد و آرزو هایی که از دستت افتادن زمین رو بردار. 

اینجا چیهههه اینجا هم کسی مارو تگ نکرد 😐

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰