2777
2789
عنوان

بچها کیا بعد کرونا ریزش مو گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای منم واکسن زدم الان بدبختی اینجا نمی‌دونم به خطار واکسن یا مواد بیهوشی یا کرونا که تب و لرز شد ...

بخاطر واکسنه....... تابلوعه دیگه... مریضی یچیز طبیعیه هیچوقت ریزش نداره مو بخاطرش اما مواد شیمیایی وسامپوها که کلی توش اشغال میریزن همه شیمیایی واکسن‌ها شیمیایی مواد بیهوش کننده شیمیایی... همین شیمیایی باعث میشه مو ریزش کنه وهمه مریضی بیان وگرنه زمان شاه رو ببین مردم چه مویی داشتن چقد پرپشت چون شامپو اشغالی نبود ازبدترین مواد ارزان واکسن‌ها نبود شایدیکی ازسرخک میمرد اما عوارضش دربدن نمیموند بدنها قوی بودن

چند وقت طول کشید .

نمیدونم ولی ماشالله کرونا رو ناراحت نکردیم هر مدلی که اومد ما گرفتیم دیگه یسر زینک خوردم تا ریزشم خوب شد و موهام جون گرفت

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..