2777
2789
سلام من هشتمم  اگر ایشون قصد دارن برن رشته ی تجربی  هشتم رو نخونن پس فردا لنگ میزنن  ...

من تو ۱۹ روز هشتمو جهشی خوندم‌درساش به نسبت نهم اب خوردنه

ریاضیش فقط معلم میخواد

نفوس بد نزنین غیر ممکن وجود نداره 

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

اگه در حد توانش هست و کتاب کمک درسی و اینا داره اما اگه نداره اوکی اما فیزیک درس چهارده و پونزده هشتم بسیار مهم هستن جهشی نره اگه واقعا مسلط نیست چون تو کلاس ما هر کی جهشی رفته جز ضعیفای کلاسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین بله همین مورد دودلم کرده از یه طرفم میگم تابستونو زهرمار بچم کنم که چی ...

از نظرم به جای جهشی 

کلاس های باشگاه  رزمی نه چون استخون بندیش درشت میشه کلاسای باشگاه زومبا و این چنین بزارید و زبان بزارین  اگر خواستید استخر شنا هم خوبه 

اینجوری وقتش پر میشه و دوستای جدید پیدا میکنه . 

همچنین الان سنیه ک تا بزرگ شه اهدافش زمین تا اسمون عوض میشه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
من تو ۱۹ روز هشتمو جهشی خوندم‌درساش به نسبت نهم اب خوردنه ریاضیش فقط معلم میخواد نفوس بد نزنین غیر ...

هر مبحث رو تو یک روزم بخونین نمیشه ۱۹ روز عزیز دلم! بلخره اون مبحث تمرین میخواد حتی اگر تو نصف روز بخوای بزارید .  ک این فقط ریاضی 

حفظیات هستش 

علومش سرسام اوره  همش زیست و حفظی به شخصه تا دبیر توضیح نده با اینکه واضح ترین پی دی اف هارو برامون ساختن متوجه نمیشم 

نمیدونم یا شما خیلی نخبه ایی یا من خیلی معمولی یعنی من ک نه کل بچهای کلاسمون

اره اگه درست خوبه خیلی راحته من تو ۱۹ روز خوندم جمش کردم اما حفظیاتم خوب بود  به غیر از اون با ...

ممنون عزيزم 🌹

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

منی که هفتم هشتم ونهم درسام عالی بود معدلم همیشه بالای 19.50 60 بود 

تو کلاسای کنکور و... تو مطالب دوره اول مشکل دارم

بشینین باهاش حرف بزنین اگه بخواد بره تجربی کارش سخت میشه 

مگه اینکه واقعا تیزهوش باشه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

۱۴-۱۵ سالته؟  خداحفظت کنه برا مامانت ماشالا خیلی دانایی

قربان شما😄 

به شخصه اگر برگردم به جای اینکه فکر جهشی خوندن و اینا بزارمش 

کلاس تست ایتی و کمپلکس میذارمش تا تیزهوشان قبول شه 

انشالله بره مدرسه تیزهوشان از اونجایی ک بچه ی باهوشیه موفق میشه  یعنی مسیر موفقیت براش هموار تر میشه

هر مبحث رو تو یک روزم بخونین نمیشه ۱۹ روز عزیز دلم! بلخره اون مبحث تمرین میخواد حتی اگر تو نصف روز ب ...

زیست هیچی فیزیک و شیمی فیزیک و شیمی رو اگه با کتاب کمک درسی نخونده باشه کلا عقب میوفته چون توضیحات معلم مهم ترن معمولا تو فیزیک و شیمی زیست ولی همون کتاب کافیه 

زیست هیچی فیزیک و شیمی فیزیک و شیمی رو اگه با کتاب کمک درسی نخونده باشه کلا عقب میوفته چون توضیحات م ...

مخصوصا فیزیکش .... امان امان از این فیزیک

هر مبحث رو تو یک روزم بخونین نمیشه ۱۹ روز عزیز دلم! بلخره اون مبحث تمرین میخواد حتی اگر تو نصف روز ب ...

من همه چیو جزوه داشتم 

از فامیلمون گرفته بودم

امتحان نکردی نمیدونی کل عربیو یه روزه تموم کردم 

تمرینم نکردم چون چیزی به امتحانم نبود همونو رفتم امتحان دادم

معدلم ۱۸/۸۶

معدلم خوب نبود اما پاس شدم

ریاضی پیش معلم ریاضی مدرسمون رفتم یه چیزایی رو رسوند 

نشد نداره هیچی باید بخوای که بتونی 

اگه علوم هشتم به نظرت سخته کلا نرو نهم چون دهنت سرویس میشه 

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.