2777
2789

یه هفته اس با همکلاسیم وارد رابطه شدم، از چند وقت قبل روم کراش بوده

بعد وقتی یه بار داشتیم شوخی میکردیم، گفت قرارای اول مهمون منی

اما، دفعه های بعد دنگی حساب میکنیم... نمیدونم چرا ناراحتم و از چشمم افتاده، چون بهرحال منم خنگ نیستم و یه زمانی خودم قطعا حساب میکردم، اما اخه اینجوری من همش باید به فکر جیبم باشم، نداشته باشم، مهم نیست دلم تنگ باشه، نمیرم، چون میدونم احتمالا میریم کافه ای جایی، واقعا حس میکنم زشت بوده... من خودمم تنها بودم میرفتم  با دوستام بیرون و دنگ بازی میکردیم... نمیگم ادم بکنه از کسی، اتفاقا خودم شخصیتم اینجوره که منم گاهی حساب کنم، اما اخه الان.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نباید انقدر زود مطرح میکرد یا اصلا دنگ خوب نیست هر دفعه یکی حساب کنه به نظرم قشنگ تره. منم بودم نسبت بهش مردد میشدم نه اینکه چشمم دنبال پولش باشه ها نه بحث چیز دیگه‌س

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.

من بودم تموم میکردم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون