2777
2789
عنوان

سوپرایز تولد

982 بازدید | 32 پست

دیدین تو یسری فیلمها طرف مثلا تولدشه وهیچکی یادش نیست وهمه مشغولن ...

طرف تا شب ناراحت وافسرده است و غصه میخوره...

بعد یهو شب همه سوپرایزش میکنن...

بنظر من اون تولد وسوپرایزش دیگه به هیچ دردی نمیخوره 

طرف کل روز تولدش رو توغم وناراحتی گذرونده دیگه چندان جدابیتی نداره...

اگر میخواهین کسی رو سوپرایز کنید همون صبح تولدش یا شب قبلش باشه...

چون کسی که برخورد دیگران تو تولدش براش مهم باشه عمرا تولدشو یادش بره وسورپرایز بشه...

براتون چندتا ایده تولد هم میزارم 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

چندتا از ایده های سوپرایز تولدی که برای عزیزم گرفتم رو براتون میگذارم... 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

بزار عزیزم

بنظرت برای پسر ۲۵ ساله کادو چی خوبه 

ساعت 

ایرپاد

کفش لباس شلوار 

ادکلن

ست کیف و کمربند 

ساعت هوشمنده

ماگ حرارتی

ابند نباشه 😂

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال تولدش شب قبلش براش یدونه کیک کوچیک گرد شبیه این تیتاب ها گرفتم و یه شمع کوچیک روش ..

بایه جوراب که کادو کردم...

شام خوب هم درست کردم براش بعد شام کیک رو گذاشتم تویه بشقاب کوچیک اندازه نلبکی... وشمع و اهنگ تولد... کلی جیغ جیغ کردمو... مثلا تولدشو بهش تبریک گفتم 

بعدم گفتم ببخشید خیلی شلوغ بودم پس انداز هم نداشتم نشد برات تولد خوب بگیرم

اونم گفت نه این چه حرفیه ... تو خودت کادو تولدمی ...

اینکارو کردم که دیگه منتظر نباشه

فردا شبش کلی مهمون دعوت کردم کلی اشپزی کردم ویهو که شب در رو باز کرد سورپرایز شد .. یه کادوی تپل هم گرفتم براش...

واقعی سورپرایز شد

بزار عزیزم بنظرت برای پسر ۲۵ ساله کادو چی خوبه  ساعت  ایرپاد کفش لباس شلوار  ادک ...

همشون خوبن .. چی لازم داره و چی دوست داره 

من یکسال با ماگ حرارتی سورپرایزش کردم 

البته اون زمان دوست بودیم و ولنتاین بود

لیوان رو بردم یه کافه وگفتم موقع سرو چای اون لیوان رو بیارن و خودشون همونجا رو میز توش ابجوش بریزن 

چندتا عکس خودش و شعر عاشقانه هم روش زده بودم...

همشون خوبن .. چی لازم داره و چی دوست داره  من یکسال با ماگ حرارتی سورپرایزش کردم  البته ...

چ جالب 

منم دوست بودیم ماگ گرفتم براش با کیف پول تو باکس 

وفتی نامزد شدیم دادم بهش 

ما اینجا کافه نداریم 😂🤦🏻‍♀️

میخام خونشون تولد بگیرم عقدیم 

بعد داداشاش ک جاریا همشوووون هسن

نمیدونم چی بدم 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

یکسال هم زمان نامزدیمون بود  ما از هم دور بودیم دوتا شهر مختلف... دیر به دیر همو میدیدیم بخاطر مسافت

قرار گداشته بودیم که روز تولدش بیاد...

منم شب قبلش با کمک برادرش 

گل سفارش دادم و کیک و بادکنک ...

به داداشش گفتم بده به اژانس وبفرسته دم خونه 

باهاش هماهنگ بودم که ساعتی که راننده میرسه دم در خونه من عزیزمو بفرستم بیرون خونه ...

نمیخواستم راننده زنگ در رو بزنه...

همزمان که با داداشش چت میکردم که راننده ره افتاد...

بهش گفتم میشه بری تو حیاط هی گفت چرا سرده... گفتم کاردارم توروخدا برو 

رفت گفت حالا چکار کنم هنوز راننده نرسیده بود

گفتم برو توکوچه

رفت گفت چکارکنم هنوزم راننده نرسیده بود 

گفتم اسمون رو ببین منم دارم میبینم

گفت دختر خل شدی هوا ا ابره اسمون معلوم نیست...

که راننده رسید بهش گفت اقای فلانی... بعدم گل و کیک و بادکنکها رو بهش داد و گفت تولدتون مبارک..

همونجا دادمیزد اخه چجوری تو دیونه ای دختر... توکوچه دادزد دوستت دارم...

یکسال تولدش شب قبلش براش یدونه کیک کوچیک گرد شبیه این تیتاب ها گرفتم و یه شمع کوچیک روش .. بایه جور ...

😍😍😍😍

واکنشش چی بود

کادو چی دادی

همشون خوبن .. چی لازم داره و چی دوست داره  من یکسال با ماگ حرارتی سورپرایزش کردم  البته ...

بنطر من اگه بودجه ات میرسه ماگ رو کنار هدیه دیگه بخر وخودت تو اون براش چای بریز ببر

😍😍😍😍 واکنشش چی بود کادو چی دادی

کلی ذوق کرد و خوشحال شد و توجمع سرمو بوسید

یکسال هم زمان نامزدیمون بود  ما از هم دور بودیم دوتا شهر مختلف... دیر به دیر همو میدیدیم بخاطر ...

😍😍

بنطر من اگه بودجه ات میرسه ماگ رو کنار هدیه دیگه بخر وخودت تو اون براش چای بریز ببر

واقعا وقت نیس ک سفارش بدم چند روز دیگه تولدشه🤦🏻‍♀️

نمیدونم چیکار کنم

اینجا هی لیوانه رو که کم کم  عکسهاش داشت باز میشد نگاه میکرد میگفت عه اینوو چه باحاله ... 

بعد دید عه عکس خودشه 

گفت ای دیوونه 

کادوت چی بود

اونجا براش ایرپاد گرفته بودم 

یکسال ست کاپشن ورزشی و شلوارش رو گرفتم

یکبار یه هودی و شلوار

یه تاپ و شلوارک مارک گرفتم 

یکسال  که باردار بودم و استراحت مطلقی ... گفتم دلم گرفته بریم پاساژ ... رفتیم 

اونجا گفتم برای خودش خرید کنه با پول من....