2777
2789

عزیزان صبح که از خواب پاشدی دوقاشق سرکه سیب با نصف استکان آب ولرم بخوریم تا ظهر بی اشتها میشین من داخل ۱۵ روز ۴ کیلو کم کردم از دیشب هم شروع کردم دم کرده دارچین و زنجبیل عالی هست

من مدرسه که میرم اوکیم.هیچی نمی‌خورم تا۲.

اما وقتی خونه میام همش درحال خوردنم😐

عادت کردم اصلا

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش به بیمارستانی میشن خانوما اینکار نکنید خاله من کرد حالش بد شد یکسره بالا می آورد هیچی نمیتونست بخوره کلی هزینه دکتر کرد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بعدش به بیمارستانی میشن خانوما اینکار نکنید خاله من کرد حالش بد شد یکسره بالا می آورد هیچی نمیتونست ...

من الان ۱۵ روز هست دارم انجام میدم هیچی نشد تازه ۴ کیلو کم کردم یکی از اقوام ۲۰ کیلو کم کرد

بعدش به بیمارستانی میشن خانوما اینکار نکنید خاله من کرد حالش بد شد یکسره بالا می آورد هیچی نمیتونست ...

دکتر تب سنتی داد عزیزم یک لیوان که نیست دوتا قاشق هست

من خدا رو شکر ۵کیلو کم کردم اعتماد به نفسم برگشت چاقی افسردگی میاره خدا واسه کسی نیاره . عکسم و بذا ...

بذار عزیزم من تا ۲۵ کیلو هم کردم بازگشت این بارزی نظر دکترهستم

بعد ی ماه پوست صورتت دیدنی ست

هرشب زنجبیل و دارچین پدر کبد رو درمیاره پوست رو لک دار میکنه

لطفا بجاش روزی ی ساعت پیاده روی و ورزش کن تغذیه تم کم چرب و کم شیرین کن

سرکه سیب هم معمولا بهش عسل اضافه میکنن تو آب ولرم تا اسیدش دهن معده رو سرویس نکنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
شما قبل از ناهار و شام یک قاشق دانه چیا تو اب و لرم بریز بخور دیگه اصلا نمیتونی غذا بخوری امتحان کنی ...

وای یک بار دانه چیا خوردم آوردم بالا🤮🤮وای اگر بمیرمم نمیخورم دیگع