2777
2789
عنوان

برای جوجه کباب چکارکنم بهتر وبصرفه تره دوستان بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 42 پست
به نظر من بسه اگر شک داری برنج هم درست کن  چون با نون جوجه باید زیاد باشه

آره برنج هست

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااخوب شد گفتی تا حالا نپختم خب ..دفعه اولمه..چرا آخه همه ماست اینا میزنن؟

بزن. ما تاحالا مایونز نزدیم.ابلیمو یدونه پیاز بزرگ رنده ریز بزن که اب پیاز دربیاد، نمیخوادم ابشو از پارچه رد کنی همینجوری ابشو خودشم قاتی 

باشه هم اشکال نداره .دوسه تا قاشق ماست.نمک فلفل سیاه زعفرون ، وزردچوبه زیاد.اویشن و کاری هم اگه خواستی بریز بعد جوجه هارو بریز توش و در ظرفو بذار یه دوساعتی باید بمونه هر نیم ساعت یا ۴۰ مین یکبار هم درشو بردار وبا قاشق زیرو رو کن تا مزه دار بشه.پیاز خالی که بدرد نمیخوره‌ پیاز فقط واسه بوی مرغه ،مزه دارش که نمیکنه.راستی روغن زیاد هم به اون مواد بالایی باید بریزی وگرنه خشک میشه.یکم روغن در حد نصف استکان هم ببر با خودتون.چون وقتی که روی اتیشه باید یه قاشق یه قاشق گاهی روغن بریزی روی جوجه ها وگرنه میسوزه وخشک میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اااخوب شد گفتی تا حالا نپختم خب ..دفعه اولمه..چرا آخه همه ماست اینا میزنن؟

پیاز رو رنده نکن خلالی درشت خورد کن بذار بمونه ...آبلیمو و ایین چیزا باعث میشه روش بسوزه و مغز پخت نشه ما معمولا هفته ای یکبارو درست می کنیم ماست هم نرمشون میکنه رو سیخ نمیمونن خوب نیس..سس زیاد مزشو بد میکنه نزنی بهتره دوس داشتی هم در حد ی نصف قاشق...ادویه هم ما گاهی خیلی کوچولو میزنیم مخصوص کباب ولی خب نزنی هم عالیه..دوست داشتی میتونی آب نارنج رو وقتی کبابا اماده شدن آخر دست رو منقل بپاشی روشون عالی میشه

بزن. ما تاحالا مایونز نزدیم.ابلیمو یدونه پیاز بزرگ رنده ریز بزن که اب پیاز دربیاد، نمیخوادم ابشو از ...

ماست نرمشون مبکنهو ابلیمو روشو میسوزونه و باعث میشه مغز پخت نشه!

زردچوبه و این چیزا هم همچین مزه خوبی نمیده

ماست نرمشون مبکنهو ابلیمو روشو میسوزونه و باعث میشه مغز پخت نشه! زردچوبه و این چیزا هم همچین مزه خو ...

ما همیشه اینجوری درست میکنیم وخوبم میشه.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ما نپخته دوس نداریم

وا مگه حالا ما نپخته میخوریم؟؟مال مام کامل پخته میشه