2777
2789
اخه خواب خودم اوکی نباشه خسته میمونم. ولی بازم بایدتلاش کنم

خب یه چند روز تحمل کنم عادت ک کردن دیگه همه با هم بخوابید تا لنگ ظهر ،،،ولی شتر سواری دولا دولا نمیشه ،،مادری همینه بی خوابی کم‌خوابی و..

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش می‌گه نمیشه نمیشه ،،،خب با حرف زدن و برو بخواب ک کسی یاد نمیگیره فقط ممارست و پیگیر بودن میشه ،، ...

ایجان ممنون خواهر، بله درسته بایدتلاش کنم باز. یکم دخترم بزرگترشه جفتشونو جدامیکنم، پسرم ب امیداونم شده میره

عزیزم بحث سختی وتنبلی نیست واقعا، خودم هم بدخواب بشم اینارونمیتونم نگه دارم تاشب.نمیدونم منظورم رومی ...

عزیزم یه چند روزه این خستگی بعد همه عادت میکنید . همین ک شوهرت کنارت هست با آرامش . با کیفیت بهتر هم مبخابی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم بحث سختی وتنبلی نیست واقعا، خودم هم بدخواب بشم اینارونمیتونم نگه دارم تاشب.نمیدونم منظورم رومی ...

اره من خودم خیلی خواب دوستم. خیلی زیاد ها. در حدی که این ماه رمضان به شدت اذیت شدم بخاطر کمبود خواب اما ظهرها میرم تو سالن پیش بچه ها میخوابم یا اگر دختزم بخوابه تو اتاق یک ساعتی میخوابم که سرحال بشم. دخترتم کم کم اگر عادتش بدی صبح ها میخوابه. دختر من ۷صبح پا میشد من اما میخپابیدم پیشش شیر میدادم میخوابید دیگه الانا تا ده اینا میخوابه. 

بعدم سختیش همیشگی نیست زودکذره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ایجان ممنون خواهر، بله درسته بایدتلاش کنم باز. یکم دخترم بزرگترشه جفتشونو جدامیکنم، پسرم ب امیداونم ...

تا اون موقع ک جدا بشن حداقل همه با هم کنار هم بخوابید و شما زن و شوهر پیش همو بچه ها هر کدوم کنار یکی ،،،طلاق عاطفی از جدایی رخت خواب شروع میشه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من پسرم ۵سالش بود دخترم دنیا اومد هر شب میگفت پیش شما بخوابم میگفتم نه اون شیر میخواد مجبورم پیش من ...

الان مشکلی ندارین باهم توی یه اتاقن؟ مزاحم خواب هم نمیشن؟ مثلامن پسرم زود بیدارشه هواسم نباشه اونو بیدارمیکنه، مثلاببینه زیرچشمش کمی بازه میگه خواهرم بیداره ومیافته روش، هیچی دیگه بیدارمیشن جفت

الان مشکلی ندارین باهم توی یه اتاقن؟ مزاحم خواب هم نمیشن؟ مثلامن پسرم زود بیدارشه هواسم نباشه اونو ب ...

مشکل که چرا مثلا صبح پسرمو برای مدرسه بیدار میکنم سر و‌صدا کنه اونم بیدار میشه. اما دخترم گریه میکنه یا پسرم گاهی خواب بد ببینه صدا بزنن نه اون یکی بیدار نمیشه. صبح ها هم روزای تعطیل پیش میاد باهم بیدار میشن میرن تو هال یه چیزی میخورن تا من بیدار بشم اصلا سراغ منم نمیان

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اسی ببین من همیشه میگفتم تحمل کم خوابی ندارم وای به حد کافی نخوابیدم فلان مقدار نخوابیدم و... الان یه مدته خودمو از قید این ها ازاد کردم و پیش او مده که در طول شب مثلا کلا سه چهار ساعت خوابیده باشم واصلا عصبی نشدم. برای خودت حد و اندازه تعریف نکن که بهم بخوره عصبی بشی. نرمش داشته باش درمورد خواب و ساعت خوابت اون موقع میبینی که راحت تر با کم خوابی کنار میای

ایجان خدابراتون نگه داره. 

مرسی عزیزم همچنین بچه های شما رو

شیر شب دادن خیلی خواب رو بی کیفیت میکنه و حق میدم بهت اما سعی کن بچه ها به کنار هم خوابیدن عادت کنن فقط همین. مطمئن باش کم کم دخترت هم عادت میکنه و میخوابه

اسی ببین من همیشه میگفتم تحمل کم خوابی ندارم وای به حد کافی نخوابیدم فلان مقدار نخوابیدم و... الان ی ...

بله من ساعت تعیین نمیکنم ولی یموقع دیگه حواسم نیست هی کم. خوابیدم، یهو یروز میافتم یامیخوابم یامریض میشم. من میتونم کم بخوابم ولی دخترم کم میخوابه بیچارم میکنه