2777
2789

مارمولک کاری نداره که. غذاش هم حشرات ریزه.‌خودش راه فرار و پیدا میکنه و میره. و سمت آدمم نمیاد.‌پنهان میشه و راه فرار و پیدا کنه میره. مثل سوسک وحشی نیست بپره رو سر و کله آدم🥴🥴🥴

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب گاز بگیره چی؟

گاز نمیگیره انقدر سریعه در میره اون سرعتش ترسناکه فقط در غذاهاتو بذار نیفته تو غذا و آب 🤢

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
گاز نمیگیره انقدر سریعه در میره اون سرعتش ترسناکه فقط در غذاهاتو بذار نیفته تو غذا و آب 🤢

خدا خونمم بهم ریخته اس مهمون داشتم ظرفا مونده رو زمین حال نداشتم جمعشون کنم چقدر اعصابم خورد شد

دون بپاش بگو بیاه بیاه بیاه  خودش میاد بعد به پشه کش بزن بکششش🙂😐

😂😂یه مارمولک اومده بود داخل خونه دنبالش کردم رفت زیر کابینت آشپزخونه.یه مگسو کشتم داخل سم کامن فرو کردم بعدبه یه نخ بستمش چسبوندمش به درکابینت آویزون بود.فرداش رفتم دیدم مگس نیست فهمیدم خورده.دوباره یه مگس کشتم آویزون کردم چندروز موند فهمیدم مارمولکه مرده.

مارمولک کاری نداره که. غذاش هم حشرات ریزه.‌خودش راه فرار و پیدا میکنه و میره. و سمت آدمم نمیاد.‌پنها ...

یدونه یکسال انقد خونه ما مونده بود مرد از گرسنگی فکر کنم 😑 اومدیم دیدیم افتاده زیر پرده😩 می‌رفت زیر میز تلویزیون قایم میشد اصلا نمیشد گرفتش ولی میگن با جاروبرقی میشه بگیرید🤢🤢

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مارمولک کاری نداره که. غذاش هم حشرات ریزه.‌خودش راه فرار و پیدا میکنه و میره. و سمت آدمم نمیاد.‌پنها ...

سوسک وحشی😂😂 صفت خوبی بود

کاربرقدیمیم ی سالی نیومدم کاربریم ب فنارف😢