2777
2789
عنوان

خیانت

356 بازدید | 28 پست

چند روزی بود تقریبا بعد عید به همسرم شک کرده بودم ولی چیزی ازش ندیدم یه حسی داشتم همش دلشوره فکرای عجیب غریب.همسرم اکثرا ساعت ۳ونیم تا ۴ونیم از سر کار میادگاهی وقتا زنگ میزدم بهش هیچ صدایی وجود نداش این منو خیلی ب شک انداخته بود ولی خب میگفتم شاید جایی ک سروصدا نیس گذشت چند روز اخر یکم دیر تر از قبل میومد میگف بخاطر کاره و... امروز زنگ زدم یکی ک کتاب باز میکرد گف همسرت با یکی در ارتباطه تازه هم هست و در حد صحبت کردنه اعصابم کلا بهم ریخته 

بگید چیکار کنمممم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکتاب باز کردی!

بعد متوجه بشی خیانت کرده  میخوای طلاق بگیری؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عصر رفتم بیرون دیگه داشتم خفه میشدم اومدم خونه ساعت ۷ونیم بود تازه رسیده بود قرار بود بریم مهمونی مامانش گفته بود بیاین ک رسیدم دیدم داره برا خودش سوسیس و قارچ درست میکنه گفتم میریم مهمون گفت 

منم دعوام شد باهاش گفتم معلوم نیس کجاها بودی تا الان و...

خواهر عزیزم فدات بشم بفهمی هم میخوای چکار کنی،،،دیگه براش عادی میشه ترسش هم میریزه

خیلی سختمه من خط قرمزم خیانته نمیخوام به روش بیارم ک عادی بشه 

فقط مطمعن نیستم و همش در حد شک برا همین میخوام بدونم چیکار کنم تو این موقعیت