2777
2789

اقاااا کمکم کنید از دست این مادرشوهر حرف ببر و حرف درشت کن چیکار کنم 

این چندمین بارشه هربار بخشیدم گفتم پیره ولش کن بازم ادامه داد 

الان داستان جدیدش اینه خانوم ۱۳ روز عید رفت شهرستان من موندم پیش شوهرم ( نامزدیم) چون مرخصی نداشت منم میومدم شام و نهار درست میکردم و میشستمو میرفتم خونمون 

خلاصه هفتم عید منو شوهرمم رفتم مسافرت هم شهر خودمون هم شهر اونا 

اقا ما ک رفتیم من کل خونشونو تمیز کردم بعد رفتیم موقعی ک اومدیم بازم ما زودتر اومدیم مستقیمم رفتیم خونه اونا چون شوهرم میرفت سرکار ساعت دو نصفه شب رسیدیم منم ساعت ۱۱ پاشدم نهار درست کردم لباسای کثیفو جدا کردم ب گلا اب دادم چندتا چیزم کپک زده بود ریختم دور ی قابلمه هم کپک زده بود تو یخچال اونو گذاشتم رو کابینت( داستان سر اینه)

خلاصه من اون روز از فامیلای همسرم کرونا گرفتم حالم خیلی بد بود ی ماهیتابه با همون قابلمه رو نتونستم بشورم ب شوهرم گفتم بگو مریض بودم نشد گف اشکال نداره اصلا یادم نبود اون کپک زده رو کابینته رفتم خونمون بعدش طرفای ساعت هفت غروب مادرشوهرم زنگ زد هرچی از دهنش در اومد گف چرا گلام خشک شده چرا لباسارو نشستی😑 چرا ظرفارو نشستی و اینا بدون خدافظی قطع کرد منم ب شوهرم گفتم اونم گف ولش کن 

خلاصه از اون روز نرفتم خونشون اصلا هم باهاش حرف نزدم چون کرونای سختی گرفتم اصلا انرژی نداشتم حتی تلفنی حرف بزنن اینا هیچی گفتم بدرک پیره بزار بگه 

دیروز تو خیابون دیدمش روشو کرد اون طرف پشت ی خانومه تند تند رفت خالمم باهام بود سریع صداش کرد اونم سه بار ولی برنگشت نگا کنه منم گفتم فداسرم اصلا ب شوهرم نگفتم چون هربار گفتم گفتن چرا میگه وفلان منم نگفتمالان مادرشوهرم نصفه شب یادش افتاده ب شوهرم گفته 

الان من چیکار کنم چی بگم فردا میخوام زنگ بزنم پدرشوهرم همه چیو بگم یکم زنشو جمع کنه 

نظر شما چیه ؟

لطفت شده وظیفه تقصیر خودته

از این به بعد دست به سیاه سفید نزن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده خوب 

به کسی خوبی کن که قدرشو بدونه

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

ببین منم حرف بیار نبودم ب شوهرم نمیگفتم مادرشوهرم میرفت با زبون خودش تعریف میکرد بدتر میشد 

تو خودت همیشه همه ماجراهارو تعریف کن

بعدم الان ب شوهرت بگو خیلی ناراحتی شاید نخواد باباش بفهمه و بلوا بشه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

ب درک ک پیره پیری ک نتونه پیری خودشو احترام و حرکت خودشو حفظ کنه باید رید ب پیریش و بزرگیش من خودم نمونشو دارم اقد مظلوم بودم ک ک کم کم داشت مث کلفتا باهام رفتار میکرد اینجور اومارو نباید محل سگ بهشون داد