2777
2789
عنوان

چقدر خیانت زیاد شده

704 بازدید | 57 پست

بچه ها چرا دنیا اینجوریه ؟؟؟!

من خیلی دلم از آدما گرفته....

دوست صمیمیم به شوهرش خیانت کرده و با یه پسر پولدار دوست شده 

امروز زنگ زد که میخواد من وکیلش بشم کل حق و حقوقشم میبخشه.....خیلی خوشحال بود 

آنقدر تعجب کردم چون اینا سالها همو دوست داشتن....هعی میگفتم مطمعنی ؟؟؟؟؟بعد علی چی میشه؟؟؟؟

بعد نیم ساعت بعدش خود شوهرش زنگ زد به همسرم .... همسرم می‌گفت کلی گریه کرده گفته تروخدا شما راضیش کنین ولم نکنه همه کسمه.....جز اینکه وضع مالیش ضعیفه هیچ مشکل دیگه ای نداره....

بچه ها دعا کنین این دختره دلش رحم بیاد زندگیشو خراب نکنه.....🥺❤️♥️

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

زیاد شده دیگه مرد و زن هم نداره😔

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنت خدا بر شیطان

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه دارن

نهههه،هفت سال باهم دوست بودن ....الان نزدیک شش سالم هست دارن باهم زندگی می‌کنن......همیشه تو عشق ایناو مثال میزدم .....

اصلا باورم نمیشه🥺😓

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

اگر بچه دارن ک زنه واقعا در حق بچشو و شوهرش داره ظلم می کنه و حتی اگر زندگیشون نابود کنه زندکی خودش هر چ باشه بلاخره یه روزی نابود میشه چون بچه واقعا کناه داره تنهامی مونه بچش بخاطر بی عقلی مادرش باید اذیت بشه 

من باردارم خدایی میام تونینی سایت یکم حال خوب بگیرم حالم بدتر میشه توخونه کسل شدم بارداریم هم پر ریس ...

پاک کن بابا اینجا کلا انرژی منفیه

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛
خداییش چطور دلشون میاد با یکی که دوسشون داره اینکار و بکنن از ته قلبم دلم برا مرده سوخت

با این که دوست صمیمیمه بهترین رفیقمه......اما واقعا احساس کردم نمی‌شناسمش.....

علی از دهن خودش میزد اما نمیزاشت آن هیچ وقت حس کمبود کنه....درسته زندگیشون از نظر مالی سخت بود اما واقعا شوهرش یه پارچه آقا بود .....کلی گریه کردم..... تروخدا دعا کنین براشون