2777
2789
عنوان

اشتباه از خودمونه💔🙂

172 بازدید | 20 پست

اشتباه از خودم بود نباید عاشق آدمی میشدم که میگفتن آدم درستی نیست. چرا فکر میکردم برا من تغییر میکنه..

من فک میکردم دوستم داره حتی بعد رفتنش🙂 زمانی ب خودم اومدم ک دوست دخترش بهم پیام داد💔 لنتی مگه نرفته بودی چرا برا زجر دادنم دوست دختر رو میفرستی پیویم😢 این ته حماقت بود که دلبستم ب آدمی که الان خنده هاش برا یکی دیگس،ولی آدم فقط تو زندگیش ی بار به خاطر ی پیر اینجوری گریه میکنه و بعدش تصمیم میگیره دیگه هیچوقت اینقدر عاشق نشه 💔😢

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرزنش نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیقا تراژدی طور میشه زندگی بعدشکست عاطفی

هعی،

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

چرا باید یه آدم تغییر کنه اینا همه حرفه هیچ آدمی تغییر نمیکنه حالا شاید مدتی تظاهر کنه اما یه روزی خود واقعیشو نشون میده

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

تو یه فایل میگفت وقتی تصمیم میگیری دیگه عاشق نشه 

بخاطر اینه خودت رو لایق عشق نمیدونی .... اون نشد 

اما تو لیاقت عشق رو داری

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بیا بغلم🫂 اون یکم عقده ای هست که باهات این کارا رو میکنه🥲🤣

چرا دقتی پسرا یکی دیگه رو دوست دارن با احساسات یکی دیگ بازی میکنننن😢