2777
2789

دوتا بچه کوچیکم نمیدونم کجاان چیکار میکنن 

ازم بچه هامو دزدید به بهونه پارک برد دیگه نیورد 

تورو خدا دعا کنید 

از شوهرم جدا شدم خیانت کار عوضی بیماری روانی داره دوتا بچه کوچیک رو قایم کرده 😭😭😭😭😭

شما دعا کنید بچه هامو موفق بشم بگیرم شاید صدای شمارو خدا شنید😔😔😔😔

الهی بمیرممم تصورشون سخته وای

دعا میکنم حتما 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنه.مطمن باس همیسه برعکسه بچه ها پیس هرکدوم از والدین بزرگ بشند .بعد که بزرگ شدن میرند سراغ اون یکی.خصوصا که بفهمند دزدیده شدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

ان شاالله هر چی خیر و خوبی هست پیش پاهاتون بیاد هر جاهستن سریع ببینیشون و سالم باشن

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

خدا به دلت رحم کنه خواهر ،الهی که برگردن پیشت بچه هات عزیزم .خیلی ناراحت شدم . میگن دعا در حق دیگران مستجابه . همراه بقیه دوستای نی نی سایتی بعد یک ماه روزه داری دعا میکنیم خدا عزیزانت رو هر چه زودتر برگردونه بهت عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃