2777
2789
عنوان

خانمای محجبه بیاید و بگید چطوری با چادر خوشتیپ و خوش پوش هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 126 پست
سر کن بابا این به اختیاره خودته یه چند بار مقاومت کن سر کن عادت میکنه

نمیتونم غررررر میزنه😂 البته از اینکه باز برگردمم خوشش نمیاد ولی خب کلا چون مادر و خواهرش کم کم حجاباشونو برداشتن اینم داره تغییر میکنه که من دوست ندارم😭 

خانوما تو انتخاب لباساتون به توصیه این شهیدم توجه کنید بنظرم حرفشون خیلی درست بوده🥲

https://s8.uupload.ir/files/irs01_s3old_1613292818645807633_gowy.jpg

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم غررررر میزنه😂 البته از اینکه باز برگردمم خوشش نمیاد ولی خب کلا چون مادر و خواهرش کم کم حجاب ...

بزنه عزیزم شما بخاطر خدا این سختی هاشم تحمل کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
نفس چادر این رو نقض میکنه، راجب فلسفه حجاب برتر مطالعه کنید( بدون توهین)

آراستگی با حجاب منافاتی نداره.خود نمایی بده 

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
من براتون احترام زیادی قائلم، بی ادبی نباشه ولی یباره بگید چادری ها تو سایت حرف نزنن اصلأ استار ...

کدوم تاپیک آخرش دعوا نشده عزیزم؟؟!!

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

دوستان بخاطر اخطار نی نی یار عزیز تاپیک رو قفل میکنم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...