2777
2789

مثلا میخام برم جایی چهار ساعت کلا میگه اونجا چیه چی داره با کی میری دختر یا پسر قبلش یعنی یک  ساعت به تحقیق های مامانم باید پاسخ بدم ،چیکار کنم؟

فکر میکنه خیلیی نگرانمه ولی نمیدونه من بیشتر غرورم خورد میشه من ۱۸ سالمه بهش میگم بزرگ شدم مامان خودم از پس خودم بر میام، میگه نه من نگرانتم تو هنوز برای من  همون دختر ۱۲ ساله ای😑

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

حق با مادرته 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه

نگرانته

همونقدر که تو بزرگ شدی ، همونقدر هم جامعه بد شده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامانا همینن بخدااا:)❤️

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

درست میگه تا مادر نشی متوجه نمیشی 

مراقب خودت باش 

هیچکسی حتی ی همسر خوب لحظه ایی جای مهر و محبت مادر و پدر نمیگیره

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
حق با مادرته 

نه حق چی اخه من از پس خودم بر میام نیاز به انقد نصیحت و حساسیت نیس این باعث شده اصلا آدم اجتماعی نباشم و افسردگی داشته باشم

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

اشتباه میکنه حساسیت زیاد خوب نیس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان منم اینجوری بوده و هست باورت میشه ۲۵ سالمه یه دختر ۲ ساله دارم دوست جدید پیدا کردم میخواستم برم خونشون مامانم کلی سوال پیچم کرد و قهر کرد که نرو چجوری اعتماد می‌کنی آخر دید هیچ جوره نمیتونه منصرفم کنه دم به دقیقه اونجا بهم زنگ میزد 

بابا من شوهر دارم بچه دارم ولی هنوز نگرانمه که مثلاً دوستمو نمیشناخت رفتم خونشون بلایی سرم نیاد😑

حق بهش بده وضع جامعه خیلی بده 

باید درک کنه من دوسال دیگه بخام برم دانشگاه اونوقت از کجا معلوم تو یه شهره دیگه میخاد اونجا چیکار کنه؟

بخدا دختری نیستم که با پسرا و فلان اینا باشم ولی خب نمیدونم چیکار کنم