2777
2789
پیش داداشم نروژ،خیلییی خوووبه خیلی

رفتی سلام منو به شفق های قطبی برسون🥺

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رفتی؟    

من دوستم مادر بزرگش فرانسوی بود 

میگفت ۲۸ سال پیش برای اولین بار  اومد ایران مسافرت کنه دیگه برنگشت کشورش میگفت منو نبرید بو میده😄😄😄

طفلکی ۳ سال پیش همین ایران فوت کرد 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
پاااااریس

میگن اصلا واسه زندگی خوب نیست. فقط به درد گردشگری میخوره. ولی عاشقشم، تصور کن توی کریسمس رفتی دیزنی لند پارس. واااای😭😭😭🤩🤩🤩

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من دوستم مادر بزرگش فرانسوی بود  میگفت ۲۸ سال پیش برای اولین بار  اومد ایران مسافرت کنه د ...

بنده خدا😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

کره

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

میگن اصلا واسه زندگی خوب نیست. فقط به درد گردشگری میخوره. ولی عاشقشم، تصور کن توی کریسمس رفتی دیزنی ...

ماها ک نرفتیم فقط عاشقشیم😂

الان دیگه نظرم عوض شد🤦🏻‍♀️🤣🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من دوستم مادر بزرگش فرانسوی بود  میگفت ۲۸ سال پیش برای اولین بار  اومد ایران مسافرت کنه د ...

من شنیده بودم فقط متروهاش بو میده

ماها ک نرفتیم فقط عاشقشیم😂 الان دیگه نظرم عوض شد🤦🏻‍♀️🤣🤣

آره بابا. بیا بریم آمریکا🤣🤣🤣

آره بابا. بیا بریم آمریکا🤣🤣🤣

امریکا ندوس لندن چطوره؟ 🤣

امریکا ندوس لندن چطوره؟ 🤣

نه اونجا همش هوا ابریه