2777
2789
عنوان

درد کلیه و سنگ شکنی

2955 بازدید | 19 پست

سلام دوستان یه سنگ  دارم که تو حالب گیر کرده و دکترم برای لیزر میگه باید برم بیمارستان مریم چون خصوصی هست هزینه می‌ره بالا 

میشه اگه بیمارستان دیگه ای تو کرج هست که سنگ شکنی انجام بده و بهم معرفی کنید 

اگه میتونید کمکم کنید یه هفته اس از درد میمیرم

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

فقط بت توصیه میکنم مسکن تزریق نکن من یم هفته همش تزریق کردم و زجر کشیدم اما الان ۸ ماهه کلیه هام  کم کارشدن دردو تحمل کن و مایعات زیاد بخور و دراز بکش موقع دراز کشیدن راحتتر حرکت میکنه خدا کمکت کنه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای از درد کلیه نگو...منم عمل کردم.به روش tul....فقط سریغتر که درد نکشی الکی.سنگ حالب رو هیچکار نمیشه کرد....من مشهد بودم رفتم بیمارستان امام حسین ع

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

فقط بت توصیه میکنم مسکن تزریق نکن من یم هفته همش تزریق کردم و زجر کشیدم اما الان ۸ ماهه کلیه هام &nb ...

متاسفانه اولین تجربمه و فوق العاده سخت و طاقت فرسا از مسکن گذشته دیشب تو بیمارستان مورفین تزریق کردن تا تونستم نیم ساعت بخوابم تو این یه هفته دیگه قرص و آمپول مسکنی نمونده که من مصرف نکرده باشم خیلی درد بدی داره غیر قابل تحمله 😖

ای وای از درد کلیه نگو...منم عمل کردم.به روش tul....فقط سریغتر که درد نکشی الکی.سنگ حالب رو هیچکار ن ...

این چند روزه که درد داشتم همش دکتر نذاشت برم سنگ شکنی امروز دکترم و عوض کردم که بهم گفت باید بری حتما سنگ شکنی و گفت من فقط بیمارستان مریم انجام میدم که خصوصیه واقعا موندم چیکار کنم از درد هم نای حرف زدن ندارم،خدا سر دشمن آدمم نیاره خیلی بده منکه دارم جون میدم

این چند روزه که درد داشتم همش دکتر نذاشت برم سنگ شکنی امروز دکترم و عوض کردم که بهم گفت باید بری حتم ...

اه وحشتناکه.من یه هفته درد کشیدم ولی اشتباه کردم...همون اول عمل میکردم راحتتر بودم.دو کیلو تو پنج روز وزن کم کردم....دکترتو عوض کن.تو نت بزن متخصصای ارولوژی شهرتون.ببین کدوم دکترا نظرات بیماراش مثبت بوده و بیمارستان دولتی میشینن و بیمه تون قبول میکنه.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

واسه همسرمم دقیقا تو حالب گیر کرده بود هفته پیش رفت بیمارستان البرز سنگ شکن کرد. دکتر گفتا بود بیا ق ...

عه منم میخوام برم بیمارستان البرز 

فقط میشه بپرسم قبلش دکترشون براشون نامه بستری و جراحی نوشته بود یا خودشون رفتن بستری شدن و اینکه همه روزه آیا هستن ؟

درد داشت بعد سنگ شکنی ؟

عه منم میخوام برم بیمارستان البرز  فقط میشه بپرسم قبلش دکترشون براشون نامه بستری و جراحی نوشته ...

عزیزم ۸ صبح سایت بیمارستان البرز واسه نوبت باز میشه برو تو سایت نوبت بگیر واسه فرداش نوبت میده. بعد که میری بیمارستان مدارکتو ببر هرچی سونو و سی تی اسکن داری ببر. همسرم شنبه هفته پیش رفت دکتر گفته بود فردا بیا واسه سنگ شکن. فرداش رفت انجام داد . نه میگفت درد نداشت خیلی کم بود

راستی جمعه صبح هم سایت نوبت میده. من واسه همسرم جمعه صبح نوبت گرفتم .واسه شنبه صبح نوبت داد 

خداروشکر داشتم با خودم میگفتم فردا جمعه شنبه هم اگه عید باشه تعطیله این دو سه روزه میمیرم از درد 

خدا خیرت بده 🥺❤️