2777
2789

یازده سالگی پریود شدم به بلوغ رسیدم. الان۱۶ سالمه. اوایل که دماغم اصلا نگم براتون. بهتر شده خیلی. ولی بازم پف داره انگار. به نظر شما تغییر میکنه بازم یا نه دیگه بلوغم‌ تموم شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا من خیلی با سنم مشکل دارم می‌خوام بزرگ بشم زودتر

منم همین حسو داشتم ولی الان سنیه که میشه سرنوشتو عوض کرد🥲خب درستو بخون باشه؟ با کسیم دوست نشه دماغتم خوب نشد بعدا عمل میکنی😁😁

عه خوب پس هیچی دیگه 🤦😂😂

عزیزم طبیعیه که تو این سن حساس باشی رو چهره ت نگران نباش این روزها هم میگذره از نوجوونی که عبور کنی چهره ت خیلی بهتر میشه..من که تو نوجوونی کم نمونده بود خودکشی کنم فکر میکردم زشت ترین موجود عالمم  

عزیزم طبیعیه که تو این سن حساس باشی رو چهره ت نگران نباش این روزها هم میگذره از نوجوونی که عبور کنی ...

😂😂😂😂من تو کلاس ۲۹ نفره مدرسمون یه نفر نیست نگه من زشتم یعنی همه شکایت دارن از قیافشونن

😂😂😂😂من تو کلاس ۲۹ نفره مدرسمون یه نفر نیست نگه من زشتم یعنی همه شکایت دارن از قیافشونن

قدر این روزها رو بدون عزیزم بزرگ تر که بشی میفهمی که چقدر دغدغه هات کوچیک و پیش پاافتاده بود